Onko muilla havaintoa ettei lukituksen kauko-ohjain toimi?

ANTTILA MARKKU 06.02.2011 12:03

Tuli tommonen ongelma huomattua ettei kauko-ohjaimella saa ovia avattua eikä toimi myöskään avaimella avatessa vaan murtohälytin alkaa huutamaan.Ja ongelman syy oli että läheisyydessä oli betonin pumppaus käynnissä ja sen langaton ohjaus toimii jotenkin sellaisella taajuudella että se estää sähkölukkojen toiminnan, mutta avaimella ovea avatessa pitää murtohälyttimen päällä.Olisin ollut aivan h moilasena ellei pumppari olisi huomannut että minulla on jotain ongelmia.Hän tuli sanomaan että tämä on havaittu aiemminkin että odotas hän sammuttaa radio-ohjauksen vähäksi aikaa.Ja kas het alkoi avausmekanismi toimimaan.Minulla on aikaisemminkin ollut tällainen kokemus jolloin vaihdoin patterin avaimenperään.Oli ilmeisesti sammuttanut siihen mennessä radionsa koska hyvin pelitti.

HEINONEN MARTTI 06.02.2011 16:45

minulla oli edellisessä matkailuautossa,ja myös henkilöautossa ko.vaiva,mutta se aina asettui kun käytti avainta virtalukossa,huollossa koodasivat avaimen,ja vaiva poistui.eli ei taida johtua samasta syystä.

ANTTILA MARKKU 06.02.2011 20:42

Ei johdu,kyllä tämä on aivan todellinen häiriö joka johtuu lähellä olevasta radiosingnaalista.Kyselen vaan sen tähden että jos kyse on ainoastaan tästä yhdestä lähettimestä joka aiheuttaa häiriötä.

HÄMÄLÄINEN MARKKU 09.02.2011 16:21

On joskus ollut tilanne ettei toimi kauempaa kun on ollut joku tukiasema aivan vieressä. Tällöin olen joutunut viemään kauko-ohjaimen kiinni tuulilasiin jonka takana on vastaanotin.

Kerran olen nähnyt kun yksi kaveri parkkipaikalla lukitsi autonsa, avautui naapuri auton ovet, kun hän avasi oman autonsa lukittui naapurin auto.

ANTTILA MARKKU 09.02.2011 20:59

Täytyy kokeilla sitä lähellä tuulilasi konstia,jos vielä sattuu pumppuauto lähelle.

ANTTILA MARKKU 21.02.2011 20:02

Tänään taas sama ongelma kaukosäätimen kanssa nyt vaan ajoikkina vanhempi volvo.Taas betonin pumppaus käynnissä 100m päässä ja kaukosäädin ei toimi.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.