j rinta-jouppi

SAIRIO TARMO 14.11.2010 00:55

j rinta-jouppi lähetti kotiin ehkä sinullekkin kirjeen jossa oltiin innostuneit ostamaan vaunu tai auto jos se on 2000 luvun vehje,hinta on varmaankin kohdallaan.

VARTIAINEN URPO 14.11.2010 10:09

On tullut jokavuosi! Mut enpä myy pien itellä kun oon sen uutena ostanut...

NOUSIAINEN ASKO 14.11.2010 11:16

Eipä ole tullut meilläkään kauppoja , jos ei ole pakko jostakin syystä päästä ajokista eroon heti ja halvalla.

PITKÄAHO JUKKA 14.11.2010 11:20

Minä kyllä pääsin kauppoihin,en tosin ollut myymässä vaan vaihdoin uudempaan.asiat hoitui ihan kiitettävästi kaikinpuolin.Vaihto tapahtui Keimolan toimipisteessä.

KOSKI SEPPO 15.11.2010 16:32

...mikähän tämän viestiketjun tarkoitus on - "piilo"mainostaa ko. firmaa vai...?

PITKÄAHO JUKKA 15.11.2010 17:02

jos asia joskus selviää niin kerrohan toisillekin.

NOVA KAI 15.11.2010 20:41

Onko karavan kaluston ostajilla kokemusta Rintajouppien takuiden toimivuudesta.Lupaukset takuista ovat kyllä reiluja kauppaa hierottaessa, mutta tietääkseni kummallakaan liikkeellä ei ole omaa huoltokorjaamoa. Rinta Jouppeja kun on kaksi eri yrittäjää jotka kilpailee keskenään, ovat veljeksiä.

PITKÄAHO JUKKA 15.11.2010 21:06

Eipä ole takuista tietoa, kauppa ja ostos on senverran tuore ja sitäpaitsi olin ostamassa autoa enkä takuuta.

AHJOS TIMO 15.11.2010 23:05

Kai Nova kirjoitti: "tietääkseni kummallakaan liikkeellä ei ole omaa huoltokorjaamoa"

Ei tarvitse välttämättä ylläpitää omaa huoltokorjaamoa voidakseen vastata takuusta. Elektroniikka-alalla on tavallista, että takuuhuollot on ulkoistettu erilleen tuotannosta ja markkinoinnista. Esim. Samsung, Fujitsu, ViewSonic, Toshiba, Philips, Packard Bell, LG, HP, Dell, Espson, Lenovon, Hitachi, JVC, ym ovat kaikki valtuuttaneet yhden ja saman yhtiön toimimaan valtuutettuna takuuhuoltonaan. Rinta-Joupin kiinteistössä Vantaalla toimii kyllä myös matkailuajoneuvojen huoltokorjaamo, jota itsekin käytän aina tarvittaessa. Sellaisen vaikutelman siellä käydessä saa, että yhteistyö on läheistä. Asiakas huomaa vasta kuitista, että huoltokorjaamo on eri yritys.

VALTONEN MARTTI 15.11.2010 23:54

Tuohon Ahjoksen kommenttiin haluan tuoda hiukan omia näkemyksiäni. Ensinnäkin huolto-korjaustoiminnan ulkoistaminen sopii elektroniikka alalle hyvin. Kyse on markkinoinnista pienissä yksiköissä, monilla toimijoilla. Se on rationaalista ja edullista. Suurilla autotaloilla,merkkiliikkeillä,matkailuajoneuvokauppiailla, jopa teollisuusaloilla näen sen kuitenkin enemmän yrittäjän keinona siirtää hankalia ja vähemmän tuottavia,enemmän investointeja vaativia toimintoja "alihankintaan." Pienempi yritys joka usein on ison talon entisistä työntekijöistä koostuva verotuksellisesti eri yritys on siinä kaikenlisäksi "pääyrittäjän" armoilla, eikä paljon pysty hintojaan sanelemaan,eli työtä tehdään kituuttaen ja säästäen sitten tulosta kenties hieman huonommalla työnlaadulla."Pääyrittäjän" ajatusmalli on että kauppa se on joka kannattaa ja näin siirtää myös sosiaalikulut ym. pois itseltään. Kuvaavaa on tapaus vuodelta 2000, korjautin vaunuani takuutyönä suuressa vanhassa maineikkaassa alan yrityksessä. Jutellessani niitä näitä alasta omistaja -johtajan kanssa hän sanoi, että HUOLTO ON TÄSSÄ TOIMINNASSA VÄLTTÄMÄTÖN PAHA! Huoltomies vaunussani kuuli sen ja kysyi minulta myöhemmin,että kuulinko oikein,sanoiko meidän johtaja tosiaan noin? Että silleen MV

VARTIAINEN JOUKO 16.11.2010 11:13

Tuosta arviostasi Martti:

"Pienempi yritys joka usein on ison talon entisistä työntekijöistä koostuva verotuksellisesti eri yritys on siinä kaikenlisäksi "pääyrittäjän" armoilla, eikä paljon pysty hintojaan sanelemaan,eli työtä tehdään kituuttaen ja säästäen sitten tulosta kenties hieman huonommalla työnlaadulla".

...tullee väistämättä mieleen, että eiköhän pitkässäjuoksussa tämä "pääyrittäjä" kuse omaan kirnuunsa, jos ikäänkuin pakottaa tämän "aliurakoitsijan" hankkimaan leipänsä "huonommalla työnlaadulla".

Kun pinempi yrittäjä tekee kuitenkin sen pääyrittäjän tuotteiden takuu- ym. huollot ja korjaukset, niin luulisi olevan oleellisen tärkeää, että pääyrittäjän myyntiartikkelit - siis vaunut/autot - saavat myös takuupalveluiden ja huollon osalta extrapalvelun. Senhän luulisi olevan merkittävä imagokysymys pääyrittäjänkin toiminnan jatkuvuudelle.

Hyvä kello kauas kuuluu - paha kello vielä kauemmaksi!

VALTONEN MARTTI 16.11.2010 16:04

Joukolle kiitos vaan vastakommentistasi. Sinulla hiukan positiivisempi näkemys kuin minulla, ja noinhan asiat pitäisikin olla kuten sanot. Eläkäämme toivossa!

NISSINEN KAUKO 17.11.2010 19:37

Ei myyjäliikkeellä tarvii olla huoltokorjaamoa,olen ostanut vaunun sellaiselta. Takuukorjaukset hoitui toisella paikkakunnalla,noin 150km myyjästä,ilman minkäänmoisia mutinoita.

TIENHAARA ERKKI 17.11.2010 20:06

Tässä on kaksi toimintamallia, pääliikkeen alla toimiva, tai entisten työntekijöiden perustama erillinen yritys. Nämä kaksi mallia eroaa toisistaan siinä, pääliikkeen alla olevan kanssa ei onnistu mikään, kun itsenäisen yrityksen imagoon kuuluu järjestää kaikki, jopa toimin nan ulkopuolelle kuuluvia juttuja, ilman tappelua.

AHJOS TIMO 17.11.2010 22:19

Ei erillisen yrityksen tarvitse välttämättä olla entisten työntekijöiden perustama. Esimerkiksi mainitsemani huoltokorjaamo toimi samassa paikassa jo ennen kuin J. Rinta-Jouppi tuli sinne.

TIENHAARA ERKKI 17.11.2010 23:21

Sori epätarkkuus, tarkoitin työntekijöiden taustasta välittämättä, ku vio saa omat erityispiirteet sen mukaan kenenkä pussista palkka mak- setaan, l. sen lauluja laulat, kenen järjestämää leipää syöt. Kysymys voiko Kelan lääkäri olla riippumaton?

SEILO JUHANI 22.11.2010 17:53

Ostin kaksivuotta sitten Turusta elnakin, NIMI väärin kirj.Tuli kosteus vaurioita,osat tuli liian myöhään minulle, koska vaihdoin uuteen Tervcajoella. Tuli kuitenkin.Takuusta ei moitittavaa. Mutta fiatin osalta kylläkin, olen siitä kommentoinut.Turkuun jouppi rakentaa parhaillaan uutta hallin osaa johon tulee as.autojen huolto. Nytkin on sellainen, mutta vähän puutteellinen. Menen huomenna kosteus mittaukseen sekä öljyn vaihtoon.Siellä on erittäin pätevä asentaja.Tämä EI ole mainos vaan omlla kohdalla toteutunut tosiasia. Takuu toimi aikoinaan myskin Raision carawallissakin.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.