Hobby 560 WLU Exclusive sähköinen laättialämmitys

PALMEN NIKO 17.10.2010 12:51

Mitenkä pitkään se kestää oikeen lämmetä?Meinaa vajaan tunnin kohdalla oli jostakin kohtaa vaan haalea.Ei ole ennestään kokemuksia lättialämmityksestä.Jos joku tietää asiasta enemmän,niin olisin kovin kiitollinen :)

PALIN MATTI 17.10.2010 16:20

Miten kuumaksi sen lattian pitäisi lämmitä? Vaunussasi on todennäköisesti sähköllä toimiva lattian lämmitys, jonka tarkoituksena on pitää lattian pintalämpötila, sellaisena, että se on miellyttävä jalalle. Ei siis ole tarkoituskaan kuumentaa sitä lattiaa.

Se ei siis ole lattialämmitys, jollaista käytetään jossain tapauksissa omakotitalojen lämmittämiseen.

PALMEN NIKO 17.10.2010 16:57

ei sen olekkaan tarkoitus mikään kuuma olla,mutta kun osa lattiasta on ihan kylmä vielä tunninkin päälläolon jälkeenkin ja sehän tässä ihmetyttääkin.hmm..voipi olla jostakin kohtaa anturit rikki ja näin ollen ovat kylmiä kohtia.noh,pitää joku kerta laittaa se pitkäksi aikaa päälle ja sen jälkeen ollaan viisaampia

STRÖMMER HEIKKI 17.10.2010 17:35

Jos tarkkoja ollaan niin ohjekirjan mukaan sen lattialämmityksen on vain tarkoitus estää lämpöä karkaamasta lattiasta. Sitä ei myöskään ole edes asennettu koko lattian alalle, esim vessassa ei ole, eikä ihan oven edessä. Se siis on suunnilleen sen levyinen, kuin mitä käytävä on kapeimmasta kohdasta. Sukkasillaan kun kävelee, tuntuu lattia lämpimältä, mut ei sillä vaunua pysty lämmittämään. Tehohan on vain jonkun 300w.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.