Primus Aquaflex AQWE6 temppuilee

TUOMALA HEIKKI 02.09.2010 11:31

Sähkökäytössä ei ongelmia, mutta kaasun kanssa on, kun lämpö vaunussa pääsee haluttuun lämpötilaan, niin pannu ei tahdo osata sammua, vaan rele naksuu, pannu käy isomalla ja pienemällä kaasulla, ja välillä päästää matalaa römeää ääntä 1-5 sekuntia. Homma hoituu kun kääntää termostaatista säädintä pienemmälle, jolloin pannu oivaltaa halutun lämmön löytyneen, ja pannu sammuu. Öisin kun ei tule vahdittua, sammuu pannu lopulta, mutta punainen valo syttyy panelissa, mutta ei laukaise ylikuumenemistermostaattia. Kone lähtee pelittämään kun vian käy "kuittaamassa" panelissa. Mikähän mahtaa olla vikana, onko mahdollisesti rele sökö?

HYTTILÄ ESKO 02.09.2010 16:07

Kysäseppä viisaammilta. Kyllä apu löytyy http://karavaanari.info/index.php?board=9.0

HAAPANEN TIMO 02.09.2010 17:10

Entä jos ohjaat lämmitintä käsin siitä huonetermostaatista, siis reilusti käännellen, mutta niin odotellen että pannu ehtii sammua ja syttyä täydellisesti.

Jos se näin toimii, veikkaisin huonetermostaattia syypääksi. @timppa

LAAMANEN OLLI 05.09.2010 19:35

tuolta karavaan info sivulta haulla miksi aquaflex ei toimi löytyy paljon tietoa ko pannusta.Veikkaan että kaasuventtiilin ohjaus kortilla juotos murtumia

VALKAMA MARKKU 30.01.2012 16:48

Temppuili minullakin. Autossa tosin. mutta... vika oli siinä että magneettiventtiilien piirikortista oli ravissut/löystynyt joka ikinen liittimen piikin juotos. Simppeli homma korjata jos sattui kolvi matkaan.(mulla sattui olemaan)

Marokosta M Arkku

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.