Jääkaapin toiminta kaasulla ajossa?

LAHTI SAKARI 07.07.2010 10:05

Mistä mahtaa johtua jääkaapin jatkuva sammuminen ajon aikana? Aikaisemmin minulla ei tätä ongelmaa ole ollut. Paikalla ollessa se toimii moitteettomasti myös kaasulla. Onko syy nuohouksen puutteessa vai missä? Kaasupullo on täysi eikä toimi paremmin toisellakaan pullolla. Tiedoista kiittäen!

PELLIKKA ERKKI 07.07.2010 12:30

Jos aikaisemmin toiminut, niin luulisin että karstaa on tippunut polttimon päälle joten liekki on epäsäännöllinen.

VALTONEN MARTTI 07.07.2010 17:21

Kun sammumisongelmaa ei ole aiemmin ilmennyt niin todennäköisin syy lie silloin nokikarsta palopäässä tai suuttimen osittainen tukkeentuminen.Omastani joudun joka kevät aina puhdistamaan palopään.Mutta mistä se karsta tulee on arvoitus.Ennen vanhaan kun pakoputket oli sisältä maalatut (Upolaiset) piti ne nuohota kun maali paloi ja hilseili sitten polttimen päälle.Nykyisin ei pitäisi sitäkään riesaa olla.Paineilma aerosoli on muuten mainio apu noissa palopään puhdistuksissa,järkevästi käytettynä. Enkä kehota ketään niitä itse raplailemaan jos ei varmasti tiedä mitä tekee.

YLÖNEN TERO 17.07.2010 15:09

Eihän vetoauto ole vaihtunut? Mulla nimittäin kävi niin, että kun auto vaihtui, ei jääkaappi pysynyt päällä. Ilmavirrasta se kai johtu. Erilaiset pyörteet. Olen laittanu siihen alempaan ilmaritilään pienen pahvipalan ajon ajaksi ja pysyy kaappi päällä.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.