Vetopeilit Octaviaan

VARONEN ESA 11.05.2010 23:02

Petri Haapaniemi Helkamalta kertoi Yetiin löytyvän vetopeilejä. Itse olen etsinyt Octaviaan vm.-05 kunnollisia peilejä auton omiin peileihin. Eikä ole sattunut vielä kohdalle. Voisko Petri tai joku muukin antaa vinkkejä. Lokasuojaan kiinnitettävät arveluttavat mahdollisten maalivaurioiden takia. Kokemusta on menneiltä ajoilta.

KÖYKKÄ LAURI 03.06.2010 12:27

Hei peugeot 308:ssa sama ongelma. Ostin mangneettipeilit, ne toimivat ovessa hyvin.

MAKKONEN ARI 03.06.2010 14:24

Mullakin on ton vuosimallin Octavia mutta ei peiliongelmaa. Käytössä omiin auton peileihin kumilenkeillä kiinnitettävät lisäpeilit ja ainakin itse oon pärjännyt niillä ihan hyvin. Valitettavasti en tiedä merkkiä tms kun tulivat vaunun mukana mutta ei ne varmasti ole mitkään erikoismalliset.

LAAKSO MARKKU 03.06.2010 22:52

Mulla on Octavia -09 ja siinä on isommat peilit eikä tahdo löytyä niihin kiinnitettäviä kunnon peilejä. Nyt on käytössä magneettipeilit ja niiden haittapuoli on pidemmässä käytössä oveen tulevat pienet naarmut. Sain aiemmin keväällä Petri Haapaniemeltä viestin että peilejä on jo maahantujalla (Helkama) mutta joku tukivarsi vielä puuttu. Skodan liikkeistä voisi kysyä (aion tehdä sen itsekin) josko nyt jo olis saatavilla.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.