Disco LR3

THYNELL MIKA 15.04.2010 09:36

Nyt ei ole kyse siitä "jaksaako vai ei", koska kyllä varmaan jaksaa.

Hankinnassa olisi (mahdollisesti) 2005 - 2007 LR3 diisseli automaatilla.

Kysyisin kokemuksia huolto,- ja korjauskuluista sekä mallikohtaisista heikoista lenkeistä.

Missä vaiheessa tulee ns. iso huolto eli nokkahihnan vaihto? Miten kestää jarrupalat / levyt tai etupään nivelet? Entäs ilmajouset?

KARHU ANTTI 16.04.2010 12:16

Hieno veturi!

Huollot kohtuullisen kalliita, jos teettää merkkiliikkeessä. Hihnanvaihto tulee vastaan 84kk/168tkm kohdalla. PK seudulla Karaasi tai HuoltoRep ovat hyviä paikkoja. Lahden suunnalla Laatuvaunu. Hinta taso kohtuullinen ja käyttävät laadukkaita osia (alkuperäisiä)

Ilmajousituksessa ei sinällään muuta vikaa, kun korkeusanturin johdot. Voi saada kosteutta liittimiin. Helppo korjata merkkiliikkeessä uudella johdolla.

Jarruja kuluu tietysti ajon mukaan. Etupään nivelissä on ollut kulumia mutta uudet nivelet ovat parannettuaja eikä niiden kanssa ole ongelmia.

STRÖMMER HEIKKI 26.04.2010 15:25

joo kyllä jaksaa.mulla on LR Disco 3 hse -07. Vaunu painaa 1900kg.Jarruongelmaa oli ennenkuin tuli joku takaisinkutsu. Lisäsivät jonkun huohotinputken jarrutehostimeen. Sitä ennen pyrkivät etujarrut jäädä vähän päälle. Vähän myös meinasi tulla ongelmia ilmajousien kanssa, kas kun kuormattu 2-akselinen vaunu painui alemmas, mutta ilmajousi auto ei, vaikka miten lisäisi kuormaa. Piti hommata säädettävä koukku, jota voi sit nostaa tai laskea tarpeen mukaan.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.