Vaunu lapsiperheelle, miltä merkeiltä löytyy toimivimmat pohjaratkaisut?

SOINI ARI 23.03.2010 07:56

Olen hieman harkinnut vaunun päivittämistä suurempaan. Meillä on viiden hengen perhe, lapset väliltä 13 - 8v. Tilaahan ei ole koskaan liikaa mutta enemmän tietysti merkitsee miten tila on käytetty. Siispä kysymään neuvoa arvon raadilta. Toiveet vaunun suhteen ovat seuraavat:

-Kiinteät vuoteet kaikille -Vanhemmille oma, erillinen tila parisängyllä -Kiinteä harmaavesisäiliö sekä reilu vesisäiliö -Kohtuudella talviasuttava -Tilaa reilusti

Toiveena olisi siis se, ettei tarvitsisi joka ilta väsätä sänkyjä ja raahata sitä jätevesikärryä ympäriinsä... Eikä tietty haittaisi vaikka vaunussa olisi valmiiksi hyvä paikka aggrekaatille.

Koko tai paino ei ongelma (kunhan vaunun paino ei ole yli 3500kg ;) )...

HÄNNINEN PENTTI 23.03.2010 10:11

Ainakin Hobbylta löytyy tyyppimerkintä KFU, jossa on mielestäni toimivat tilat viidelle hölölle. Lapsille saa kinteät vuoteet kun petaa takanurkan pikkuryhmän pysyvästi alas. Näitä on myös kolmikerrosvuoteilla varustettuja. Pientä lisävarustelua, mm. harmaavesisäiliöt ym. niin saa mieleisensä.

PS. tämä EI OLE mainospuhe, mulla on itellä Solikka, mutta tuo kiinnostaa.

Pena

LAHTI ANTTI 23.03.2010 10:35

Olisiko tämä kenties sopiva?

http://www.nettikaravaani.com/kabe/royal/1298854

SOINI ARI 23.03.2010 22:18

Kiitoksia vinkeistä, pitääpä jossain tutustua noihin Hobbyn malleihin. Tuo Kabe ei oikein sovellu kun tuo aikuisten makkari on samassa kuin lasten, ehdottomasti erilliset pitää olla.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.