Tuulilasin hiominen

VIITALA RISTO 17.03.2010 23:40

Onko minkälaisia kokemuksia? Pösössä alkaa olla meleko naarmuinen.

Tuulilasikauppiaat on kovasti sitä mieltä, että uusiksi vain, ja "kyllä se saadaan vakuutusyhtiön laskuun".

Mun filosofiaan ja elämänkatsomukseen ei vain tuo vakuutuspetos oikein sovi, joten ajattelin josko hiomalla saisi halvemmalla saman lopputuloksen kuin akkunan vaihtamalla.

SUOKKO OIVA 18.03.2010 07:55

En tiedä mitä hiominen maksaa mutta uuden lasin saat n.300 eurolla.

KIVIOJA HANNU 18.03.2010 07:59

Kysele vaikka tuolta www.novus.fi/.

Joskus vuosia sitten lasin hiominen oli kannattavaa, onko nyt, sitä en tiedä. Lasit kun ovat halventuneet. Vakuutusyhtiön piikkiin kannattaa laittaa, jos on tuulilasivakuutus, muuten epäilen onnistumista. Jos lasi on hajonnut kolarissa tms. niin sitten varmaan onnistuu. Jos on tuulilasivakuutus niin omavastuu on muistaakseni 150:n paikkeilla ja jos lasi tarvii pienemmän korjauksen, omavastuuta ei ole.

HJELM ARTO-VEIKKO 13.05.2010 10:49

Jos naamut tuntuvat kynnellä,lasin hiominen ei onnistu. Lasista joudutaan poistamaan niin paljon että optiikka kärsii. Vakuutus korvaa iskemistä ja muista äkillisistä kolhuista hajonneet lasit. Omavastuut vaihtelevat 0 - 400 euroon, yleisin on noin 150,00e.korjaaminen on useissa yhtiössä ilman omavastuuta. Lasin korjaaminen tai vaihto ovat usein parhaita vaihtoehtoja. Hiominen onnistuu hyvin uudessa lasissa jossa on lievä hankautuma eikä muita pieniä kolhuja.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.