Mökistä vaunuun

MÄKINEN JANNE 27.02.2010 18:34

oltiin satunnaisia Caravaanareita mökin ohella. Vaihdettiin vanha mökin lisäsiipi (Solifer 500L -89) Kaben Ametistiin -01, ja luovuttiin mökkeilyistä näin 10 vuoden jälkeen ja nyt ruvetaan "tosi"Caravaanareiksi. Meni muuten hetki että lötyi Kabe perhemallina, löytyi 450km päästä ja vieläkin se on siellä. Tarkoitus olisi käydä talvella laskemassa vaunun kanssa, mutta olisko vinkkejä vaunussa vaatteiden kuivatukseen. Muutenkin vinkkejä ko. vaunuun liittyen, kesä ja talvi käyttöön. Mihin muuten juhannuksena kannattaa eteläsuomessa lasten kanssa mennä?. Kyseeleepi entiset mökkihöperöt.

PENTTINEN URPO 28.02.2010 09:12

Hietajärvi Joensuun kupeessa yksi hyvä vaihtoehto!

KOSKINEN OLLI 28.02.2010 10:54

Kabea en tunne, mutta lienee hyvä valinta. Jos vaatteiden kuivatus ei muilla keinoin onnistu, niin pesuhuoneen kattoluukku kannattaa vaihtaa moottorituulettimella varustettuun malliin. Kannattaa valita sellainen useampinopeuksinen ja molempiin suuntiin pyörivä malli, niin kyllä sitten vaatteet kuivuu hyvin ja lisäksi tuo toimii hajunpoistajana niissä tilanteissa jos pesuhuoneessa on huonoja hajuja. Etelä-Suomessa alueita on kovin paljon. On yhdistysten alueita ja on yksityisiä leirintäalueita. Voisitko rajata aluetta tarkemmin.

REMAHL PETER 01.03.2010 19:34

Vaatteiden kuivaaminen kausipaikalla onnistuu hyvin kun laittaa VC/suihkutilaan vaatetangon johon voi ripustaa vaatteet henkariin. Alhaalla seinässä meillä on lämpöpuhallin jossa 4 letkua kenkiä varten, mutta pitävät hyvin myös lämpöisenä koko tilan ja ilman kiertävänä. Kattoluukusta toinen reuna raollaan.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.