Hobbyn kaasukotelon luukku

KAARRE MATTI 04.10.2009 21:51

Hobbyssä kaasukotelon luukku aivan ääpätöntä tekoa sarana jumiintui ja luukku jäi käteen mistä uusi?

LAHTI ANTTI 04.10.2009 21:55

Älä nyt hyvä mies kerro tuollaisia Hobbysta. Sehän on parasta laatua vaunumaailmassa, halpa ja hyvä. ☺ ☺

STRÖMMER HEIKKI 05.10.2009 23:43

Kokeiles Såliferista. Kun saranat jää jumiin, väännä väkisin ja huomaat että aivan ääpätöntä tekoa ne on siinäkin. Nyt kun pian saadaan taas vaihtaa talvirenkaat alle, niin kokeile avata pyöränmutterit väärään suuntaan. Lisää vaan jatkovartta jos et jaksa vääntää, naks ja huomaat että aivan ääpätöntä tekoa on autosi pyöränpultitkin. No mikä on tämän tarinan opetus? Jos joku jää jumiin Hobbystä, Såliferista tai autostasi, paras konsti ei ehkä olekaan tarttua isolla kouralla periaatteella " vai ei perhana aukea". Vai mitä luulet? Uuden luukun Hobbyyn saat Hobby-kaupasta.

VATANEN KARI 06.10.2009 11:43

Ilmeisesti kyseessä melko uusi Hobby. Luukku tosiaan juuttuu avoimeen asentoon puutteellisen voitelun johdosta, yleensä pieni suihku voitelua auttaa asiassa. Tilanne on ilmeisesti se, että saranan urospuoli on kiinni vaunun puolella ja luukku irtaallaan? Tilanteesta selviää melko pienin korjauksin ja investoinnein. Vedä kumitiiviste saranan urasta pois, avaa saranan päässä oleva pellin pala ja voitele öljyllä metalliset osat, vedä saranan urososa ulos sivulle ja kiinnitä pop- niiteillä kanteen ja asenna paikoilleen, suosittelen isokantaisia niittejä.

KAARRE MATTI 06.10.2009 21:24

Kiitos Kari vinkistä täytyypä kokeilla kyseistä vaihtoehtoa.kyseessä 04 vuoden hobby.Mutta noille muille neuvojille sanoisin että pyörän mutterin avaus-suunnan tiedän ja senkin että vänkäpelillä ei mitään aukaisita

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.