WC aineet

VIHERSAARI RAINE 11.07.2009 22:29

Olen käyttänyt samaa ainetta kiinteässä wc:ssä. Sinistä toi on ollut jota olen laittanut vesisäiliöön huuhteluvettä varten ja wc:n säiliöön. Kävin vaunun kanssa huollossa (Kuopion vaunuhuolto) ja siellä suositeltiin kahta ainetta. Punaista huuhteluvesisäiliöön ja sinistä wc:n jätesäiliöön. En siinä kiireessä ehtinyt (tarkoittaa ymmärtänyt)kysyä syytä. Joten kuka tietää onko järkeä ja jos on niin miten pitää oikeaoppisesti toimia???????? Onko tää vain markkinointia? Onko järkevää syytä käyttää kahta ainetta?

LAHTI ANTTI 11.07.2009 22:45

Laita sitä sinistä ainoastaan sinne alasäiliöön ja huuhtelesäiliöön pelkkää vettä. Se punainen aine aiheuttaa ajan kanssa sakkautumaa huuhtelusäiliöön. Sellaista mustaa möhnää.

Annostele ohjeen mukaan alasäiliöön tai käytä niitä annospusseja.

VIHERSAARI RAINE 12.07.2009 19:13

Kiitos. Mulla kävi kun kokeilin juuri niin. Huuhtelusäiliöstä tuli kuin "räkää" eli sakkautunutta kamaa. Mitä tuo punainen aine siis on? Mihin sen on tarkoitus vaikutta ja miten?

LAHTI ANTTI 12.07.2009 19:16

Sen tarkoitus....

Kasvattaa valmistajan/myyjän rahallista tuloa.

VIRTANEN MIRVA 13.07.2009 09:40

"Huuhteluainetta, pitäisi pitää pytyn ja säiliön suht puhtaana (levästä ja siitä ittestään)". Itse tykkään käyttää. Minulla käsitys, että "sakkaa jos käyttää liian vahvaa seosta"..

HÄMÄLÄINEN MARKKU 13.07.2009 18:16

Ei se huuhteluaine pidä kuitenkaan "pöpöjä" kurissa. Käytin sitä punaista yläsäilöainetta kymmenen vuotta ja luulin sen vaikuttavan siihen ettei mitään levää muodostu huuhteluveden joukkoon. Tankkasin kuitenkin kerran järvivettä eräältä karavaanialueelta jossa on kirkasvetinen järvi vieressä ja kuinka ollakaan parin viikon päästä oli huuhteluainesäiliö täynnä sammakonkudun oloista ainetta tai kuten Raine kirjoittaa "räkää" täynnä.

Ehkä se huuhtelee luukun liukupintaa, tai vain valmistajan kukkaroa, mutta nykyautossani sitä ei voi käyttää kun huuhtelu tulee raikasvesisäiliöstä.

KOCH HANS 17.07.2009 20:13

Terve Älä milloinkaan tankkaa JÄRVIVETTÄ tai PORAKAIVOVETTÄ tms. mihinkään säiliöön. EHDOTTOMASTI AINA "KUNNAN VETTÄ" siinä on säilyvyys pidempi, kun on riittävästi "myrkkyjä" mukana.

Terv

HooKoo

HÄMÄLÄINEN MARKKU 17.07.2009 20:43

Olen samaa mieltä HooKoon kanssa, mutta kun huuhteluvesi loppui, niin ajattelin ettei se ole niin nuukaa kun sillä huuhdellaan vain vessan pyttyä. ON SE.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.