wc: huuhtelu

KEMELL JUKKA 11.07.2009 18:03

wc:n huhtelulaite ei toimi. malli on thetford ja huuhtelun tulisi toimia nappia painamalla. osaako kukaan kertoa missä vika voisi olla.

JANHONEN MATTI 11.07.2009 19:10

Ihan ystävällisesti Jukalle, että vaikka vastaajat onkin fiksuja niin selvinnäkijöitä he eivät ole. Tai ei niistä aina tiedä? Mutta voisitko täydentää kysymystäsi seuraavilla tiedoilla:

auton merkki vuosimalli pöntön tyyppinumero (jos löytyy) onko pöntölle oma huuhtelupumppu onko autossa ulkoinen painevesipumppu/uppopumppu jne.

Myös viestihaulla voit kokeilla vastauksen hakemista. Joku aika sitten oli vastaava tapaus ja siihen tuli melkoinen määrä vastauksia.

LAHTI ANTTI 11.07.2009 19:19

Arvaus no.1 -sulake palanut

HYTÖNEN REIJO 11.07.2009 22:18

Koita painaa huuhtelunappia ja avaa samalla esim.Wc n hana.Tuleeko vettä silloin?

Sähkön syötössä voisi olla vika,ainakin minulla oli.Ei kai vaan ole solkku 06?

IPATTI VEIKKO 13.07.2009 17:54

Käys kattoon www.koti.mbnet.fi/pes1tol sitten vapaasti luettavaa ja imuroivaan tietoo. (Myös Thetfordeista)

KEMELL JUKKA 13.07.2009 20:50

Kiitos vastauksista, vika löytyi. Sinisen huuhtelunapin kun irroitti piirilevyineen, niin piirikottiin tuleva johtonippu joka on jonkinlaisella "kynsi" pikaliittimellä kiinni ei ollut kunnolla pohjaan asti painettu eli liitos oli "löysä". Vaunu on muuten mallia Hobby vuodelta 2009 ja wc mallia thetford C400

STRÖMMER HEIKKI 14.07.2009 21:59

Ällistys,ällistys. sinulla on uudenkarhea vaunu. Kas kun edes mietit mikähän siinä on vikana, mikset vienyt takuukorjaukseen? No älä välitä, minäkin taas erehdyin ostamaan uuden Hobbyn, siinä mm. sateen jälkeen ei oleskelutilan kattovalo sammu makuutilasta, mut parin kuivan päivän jälkeen taas sammuu, tai kaappien yläreunassa oleva valokaapeli palaa vai puoliksi, ja parin kuivan päivän jälkeen kokonaan. Ärsyttäviä juttuja on mm. 50:n litran vesisäiliössä oleva 20:n litran vesisäiliön anturi.Kun tankki on täynnä, mittari näyttää puolta tankkia. Pari litraa pois ja mittari näyttää neljäsosa tankillista. Ilmeisesti on tarkoitus että asiakas itse jatkaa anturin langat sopivan pituisiksi, kun hollossa puhuivat että pitää varmaan vaihtaa toinen vesisäiliö, miks helvetissä. Ilmeisesti se on näiden vaunujenkin takuukorjausten kans samoin kuin uusien autojen kans että niin kauan kun takuu on voimassa mitään ei voida tehdä.

HYTTILÄ ESKO 15.07.2009 08:41

Heikki.Onko sulla kova pää/luja tahto.Tai sitten teillä(kin) se hallitus määräsi asiasta(taas) :p

Mutta asiaan, ilmeisesti sinulla on katossa vettä. Tuo kai menee takuuvaihtoon koko vaunu. Itse en ainakaan hyväksyisi jos uuden kulkimen katto kuivaamalla saataisiin muka kuntoon. Tuolla kun nyt jo sähköjärjestelmä tekee omiaan, niin mitä se tekee jonkun vuoden päästä. Alueellamme on ollut ainakin pari tapausta vastaavaa . Toiseen tuli ekalla sateella liesikaukalo täyteen vettä. Toinen taas alkoi parinvuoden jälkeen homehtua. Oli korjauksessa kuukausikaupalla.

KUVAJA AKI 15.07.2009 09:33

Eskon kanssa samoilla linjoilla.

Tuo sähköongelma kannattaa tutkituttaa perinpohjin ja jos on vuoto niin takuuvaihto ainoa oikea ratkaisu.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.