Hobby 610 TFM Prestige Käyttökokemuksia

MANTERE TEUVO 18.04.2009 08:04

Karavaaniveljet nyt tarvittaisiin käyttökokemuksia ko.mallista tai vastaavasta.Talviominaisuuksista ym. muusta.Vaunu on -90 luvulta.Ns.tyyppiviat,mahdolliset kosteusvauriot,kaikki tieto kiinnostaa positiivinen ja nekatiivinen. Kiitos etukäteen.

Terv. TM

VIKSTRÖM PASI 23.04.2009 11:17

vaunussa ei paljon vikoja ole ainakaan meidän edellinen vaunu oli samanlainen vm 92.ainut huono puoli on lämmitys jos on priimuksen pannu.ei jaksa antaa virtaa pannulle asti joten joutuu vetämään suoraan akusta johdot pannulle rele väliin.

LAHTI ANTTI 23.04.2009 13:00

Tai laittaa kipinäsytytyksen, murheet poistuu ja pannu tulee hiljaiseksi.

Nim.merk. "Kokemusta on".

WIKLUND MIKA 25.04.2009 08:51

Moi!!Meillä on vuosimallia 88 oleva 610 tfm....ja suosittelen tarkistaan takajalkojen kiinnitys kohdan ettei käy niikuin meillä et meinas toinen jalka mennä sisälle...laitoin sinne "korjaus/jatko palat jalkoihin tai oikeestaan rungon ja korin väliin", etuseinä sisällä tuntui 0 kelilllä vilpoiselta,mun mielestä hyvä vetää ja se iso plussa et saa sängyt olla valmiina aina ja silti on sohvaryhmä käytössä,ise ollaan sisustaa muteltu ja "poistin" tiskipöydän päästä sen pikku hyllykön niin tuli avaramman oloiseksi......talvella vaihdoin kirkaslasisen katto luukun ja nyt aurinkoisena päivänä tuntuu et ois laitettu 1000w halogeeni sisälle kun valoa tulee reilusti,mikro laitettiin tv "tason" alle kaappiin piiloon jonne vedettiin 220v johto, juoma vesipumpun olen joutunu vaihtaan...ja muutakin pikku "tuunausta tehty" meillä kyseinen vaunu ollut vaan kesäisin käytössä ja se on meil ollu kohta 3 v....itse ollaan tyytyväisiä oltu....t m ratalaiska@luukku.com <---jos haluat kysellä lisää.....

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.