Vuosi takana uudella Hobbylla ja taantuma päällä

VIHERSAARI RAINE 10.04.2009 16:29

Lupasin kertoa miten menee kun ostosta on tasan vuosi. Hobby 495 4/2008. Vuodessä käytetty n. 60 vrk. Sekä käyty parilla pidemmällä matkalla. Vaunu on muuten ollut kausipaikalla jossa käymme säännöllisesti. Yksi paikka rikkoutunut. Liukuoven paiskasin lujaa kiinni. Vähä hepponen tuo "liukurulla" kun ei "hellää"iskua kestänyt.

Pakkaset eivät ole täällä Pohj.-Karjalassa olleet kovin ihmeellisiä. Kylmä ei ole vaunussa tullut talvella. Toki olen kaasua käyttänyt sähkön ohella, vain yhdellä viikolla olen sitä tarvinnut. Talven aikana on mennyt yksi pullo kaasua.

Hinta/laatu on edelleen mielestäni kohdallaan. En pelkäisi tuoda uutta vaunua Saksasta. En vuosi sitten tiennyt miten talous notkahtaa, mutta tuntuu, että oli järki teko kun ostin uuden vaunun johon ei tarvinnut lainaa. Nyt on työt lähes loppu. Jos olisin lainalla ostanut "paremman/kalliimman" merkin, - olisi nyt yöunet vähissä. Me ehdimme tänä vuonna vaunulle usein. Tuo "taantuma" (lue lama) tarjoaa mahdollisuuden joho ei aiemmin ole ollut mahdollisuutta. Tästäkin elämäntilanteesta täytyy ottaa hyvät puolet esille kun muutakaan ei voi.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.