Hobby Prestigen "Havanna" -verhoilukangas?

KARI MATTI 25.03.2009 21:04

Tervehdys,

Olen tilaamassa Hobby 650 Prestige -vaunua. Vaunun istuintyynyjen vakio kangas on "Havanna", eli ruskea alaosa ja vaalea yläosa. Kyseisellä kankaalla vaunun omistavat, kertoisitteko tuon kankaan puhtaanapitämisestä. Onko kangas täysin valkoinen, vai onko se kenties vaalean ruskea? Onko kankaan laatu sellainen, että siitä lika helposti kostealla pyyhkimällä? Hieman arveluttaa tuo väri, mutta toisaalta tuo "Sydney" -kankaan raidallisuuskaan ei oikein houkuta.

HALMEENMÄKI JUHANI 25.03.2009 22:25

Lyhyellä tutustumisella: Yläreuna on sellaista vaalean beigeä, wanhanajan vaniljajäätelön väristä. Ja nahan tyyppistä kangasta, oliskohan tekstiilinahka tai pesunahka oikea termi? Ei siis keinonahkaa eli muovia. Alaosa on samettia, johon sitten jää esim perunalastujen roskat sileää kangasta tiukemmin kiinni. Toisaalta värin puolesta lika ei näy ja mukava istua.

KARI MATTI 25.03.2009 22:44

Kiitokset selventävästä vastauksesta. Eli näin ollen sitä vaaleaa yläosaa voi ilmeisesti kostealla pyyhkeellä pyyhkiä, mikäli jotain likaa siihen tulee. Varmaan auttaa, jos sen käsittelee vielä ennen käyttöönottoa jollain sohvienkäsittelyaineella, joiden tarkoituksena on hylkiä likaa ja helpottaa puhdistusta.

LAHTI ANTTI 26.03.2009 13:39

Olisiko siinä käytetty mikrokuitukangasta, joka on melko yleinen huonekaluissa tänä päivänä?

Sen pintahan on sellainen pehmeähkö, johon esim. sormella vetäessä jää juova johtuen kuitujen kaatumisesta. Normaali ilmiö. Tätä materiaalia suositellaan kotioloissa juuri lapsiperheille, sen kestävyyden ja puhdistettavuuden johdosta.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.