Vetoauton peilit

KERÄNEN OSMO 25.01.2009 19:30

Ongelmana on vetoauton peilien käännön löysyys. Lisäpeilit kiinnitettynä läheltä kohtaava raskas ajoneuvo saa peilit kääntymään auton ikkunaa vasten. Millä tuota saisi korjattua?

TERVO JARI 25.01.2009 19:56

automerkistä on kyse ?

Helepottas palijo vastauksen annossa . . .

Tuohon voi löytyä autosi merkkiliikkeestä apu, sillä he tietävät todennäköisesti autosi peilin rakenteen parhaiten ?

Ja noin äkkispäissään pähkäiltynä kyseessä on auton omiin peileihin kiinnitetyt peilit ?

Pähkinää enshättiin . . .

Jari
LINDROOS LAURI 25.01.2009 20:00

Terve Osmo, sama vaiva oli. Auton peili kääntyi rekan kohdalla ja löi lisäpeilin oveen. Metrin pätkä siistiä 5 mm:n narua lisäpeilistä konepeiton kulmaan ja johan tokeni. Vähän pehmikettä, niin ei hiero maalia. Toimii !

t. Lauri

KERÄNEN OSMO 25.01.2009 20:18

Auto on Fiat Marea ja peilit on auton peileihin kiinnitetyt peilit. Magneettipeileihin en enää ryhdy koska auto on valkoinen ja viikon päästä magneetin kohdalta ei enää ole valkoinen, magneetin jättämä väri ei lähde pois kuin kliinerillä, ei hyvä.

JORVA OLLI 25.01.2009 20:33

Ota mustaa sähköteippiä, sileää sellaista, kiepase muutaman kerran peilin varteen, siihen nivelen kohdalle ja loppuu räpsyminen. Varsiosa on muovia ja musta väri ei eroitu siitä eikä eristeteippi jätä siihen jälkiä kun poistat teipin.

KERÄNEN OSMO 25.01.2009 20:49

Peilin varret eivät ole muovia vaan jotain kevytvalua, olen ne kerran paikkamaalannut. Mareassa nuo varret on mustat ja peilin kopat valkoiset niin kovin näkymätöntä siitä ei kyllä teipillä saa. Olen miettinyt lukitusruuvin laittoa niveleen peilin puolelle.

TERVO JARI 25.01.2009 21:01

minkä takia se auton oma peili rikkimenee . . .

Lukitusruuvin takia ja sen kohdalta . . .

Voiko niveltä kiristää ? Mimmonen kiristys/kiinnitys saranassa on ?

Tutkippas sitä . . .

Jari
KONTINAHO ALPO 25.01.2009 21:34

Mun kokemuksen mukaan voi peilin mangeettiin panna kiinitys kohtaan hyvin pitävää teippiä,Pysyy silti eikä jätä jälkiä. Nykyisten peilien tukipisteisä on imukuppikiinnitys.Pysyvät aika hyvin paikallaan ja nätit irroittaa.A.K

VEPSÄLÄINEN JUSSI 26.01.2009 14:34

Sama ongelma oli minullakin Honda CRV kanssa. Noilla Auton omiin peiliin kiinnitettävillä yleispeileillä, aina kun tuli rekka vastaan niin peili läsähti ikkunaan. Hermot meni heti ensimmäisellä reissulla Tampereelta-Ouluun. Vaihdoin peilit Hagus lisäpeiliin jossa on erillinen tukivarsi kolmella imukupilla. Tuo on toiminut todella hyvin ja kun muistaa pyyhkäistä auton kyljen rätillä ennekuin kiinnittää peilin niin imukupeista ei jää mitään jälkeä.

KEMPPAINEN OLAVI 27.01.2009 17:08

Itselläni ratkaisuna on auton/moottoripyörän sisärenkaasta leikattu parin sentin levyinen vyö kiristettynä lisäpeilin putkivarren ja auton peilin korissa kiinni olevan rungonosan ympäri. Autona CR-V.

KERÄNEN OSMO 01.02.2009 16:33

Auton oma peili purettu ja tutkittu, kolmesta peilin kopan ja jalan välisestä haitasta oli kaksi poikki. Ei mikään ihme ettei pysynyt lisäpeilin kanssa kohdillaan. Porasin jalkaan lisäreiän josta ruuvilla koppaan kiinni. Jos se nyt sitten jonnekkin hipaisee niin päreiksi menee mutta rikkihän se oli joka tapauksesssa.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.