Peruutusongelmia ?

VAINIO JORMA 11.01.2009 14:53

Juutupessa hauska ratkaisu vaunun käsittelyyn. osoite:

http://www.youtube.com/watch?v=56XL0TysIn0&feature=related

(kaikki yhteenkirjoitettuna ilman välilyöntejä)

kopioi suoraan osoitekenttään, ei tuu viheitä

PS

Kaikki Caramban ystävät, näkikö kukaan rekkojen EM-kilpailua urheilukanavalta (7). Näytettiin useina eri päivinä nyt vuoden vaihteessa.

Pääpalkintona oli uusi rekan vetonuppi. Jos vertaa Caramba kilpailuja, joissa on 18 kuviota ja niiden peilikuvat ja niistä arvotaan kilpailutehtävät, niin kyllä oli vaatimaton tuo EM-rekkakilpailu. Eihän vika teiden ritareissa ollut, vaan kilpailun järjestäjissä.

Itselläni oli huimat odotukset vaativista kuvioista, joita kuskit käytännössä kohtaavat päivittäin. Hieno palkinto-Scania mitättömistä ajotehtävistä verrattuna Carambaaan.

Ottakaa kantaa ja antakaa vinkkejä hyvistä ajokoetehtävistä seuraavaan ? rekkakisaan.

HALONEN ARTO 11.01.2009 17:47

Tervehdys Jorma !

Katsoin tuon rekkakisan, mutta empä vertaisi sita carampaan, on ihan eri luokkaa tuo taipumisominaisuus puoliperävaunulla ja auto as. vaunu yhdistelmällä. Tiedän tuon kokemuksesta, on tullut molempia yhd. peruuteltua.

terv Arto H SFC 1454

VAINIO JORMA 11.01.2009 18:20

Toki rekka enemmän tilaa vaatii, mutta kun kuskien osaamista olisi ollut mukavampi ihastella ihan arkipäivän vaativissa tilanteissa. Etenkin viimeisen kolmen kilpailijan kohdalla.

Hieno palkinto jaettiinn katsojan mielestä kevein perustein kuskien todelliseen osaamiseen verrattuna ja sitä minä juuri olisin halunnut ihastella.

Kyseessä oli EM-kisa, eikä mikään ajokortin inssiajo. Viihdeominaisuuksia ja akrobatiaa, niin kansa lämpenee.

Mitä tykkäsit videoleikkeestä. Mitähän meillä poliisi tuumisi?

HALONEN ARTO 11.01.2009 20:14

Juu. Komeaa kaluston käsittelyä, ei taitaisi meillä onnistua, rekkakisasta vielä, joukkohan oli karsittu monenlaisten testien ja osakilpailujen kautta tuohon, lopussa vaan raapaistiin pintaa, tosin oikeassa olet, joku tosielämän hankala paikka olisi ollut paikallaan.

Terv Arto H

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.