WW-AUDI miehille/naisille VAROITUS!

LAUKKANEN MAURI 24.11.2008 20:38

Minä olen WW-Caddy miehiä ,ja minun autossa on tehdas asenettu vetokoukku,joka on sen tietokoneen ohjauksessa(väylässä) ja tässä se VARVAROITUS= Kun kytkette siihen autoon matkailuvaunua/peräkärriä niin sitä ei saa tehdä jänniteelisenä. Välttäkää nyös niitä vieraita kärrejä/asuntovaunuja jos epäilette niitten sähkökytkentöjä. Minulta kärähti peräkärrin ohjauspoksi,sama ohjain on myös Audin ,siis muitte VAG-konsermien autoissa. Minä en tidä mitä tuo poksi maksaa suomessa,löysin sellaisen Saksasta 40€ +rahti.Suomen hinta on varmaan kymmenkertainen!.

LAUKKANEN MAURI 24.11.2008 21:06

Tässä vielä sen ohjaimen tuotekoodi; Anhängeransclubgerät WW/Audi 8E0 907 383 A Minun auton vuosimalli on 05

TERVO JARI 24.11.2008 21:07

Kovilin vermeet, nuo ropleem. . . Jaegerin kamppeet jollen väärässä ooo . . .

Oon laittanu vaunun perään sen ollessa roikan-nokassa elikkä vaununlaturi on työntännä virtaskaa auton suuntaan ( jos se Mascot ? 25A on jaksanna )

Elikkä tuossa miten on perään pantu/kytketty:

Auton ollessa käynnissä, auton ollessa sammuksissa, vaunun ollessa laturissa (roikan-nokassa), vaunu ilman latausta , ei murheita . . .

Veturina VW Touran -07 1.9 TDI

13 napanen tösseli, lataus autosta vaunuun ja jatkuvavirta autosta vaunuun kytketty, jatkuvavirta autosta vaunuun releen kautta yhteys poikki jos auto sammuksissa.

Joskos jossain "mätää" sulla ? Vika kytkös ?

Jari
LAUKKANEN MAURI 24.11.2008 21:19

Varmaan on vikaa jossain=VAG-korsennin laiteissa!. Koukun kytkennät on kunossa;se on toiminut niinkuin pitää. MUTTA se ei tykännyt naapurin peräkärristä. Luulisi että tänä päivänä on jotain suojauksia(sulakeita),kun purin poksin niin ei ensinmäistäkään!. Valojen ohjaus on toteutettu Power MOSFET elektroniikalla,jotka syöttävät virtaa lampuille. Koukku ja muut vermeert on tehdas asenettuja!. Yritä vielä korjata ohjaimen ,jos löytyis niitä kiviä,jotka ovat kärhtäneet.

HALMEENMÄKI JUHANI 24.11.2008 21:28

Jep, se ei se nykyaikainen tietokone tykkää siitä kun laitetaan yhtäkkiä hirmuisen iso lisäkuorma kiinni. Ja aiheesta varoitellaan nykyisin useammankin auton sekä vaunun käyttöohjeissa. Itse varoittelin lehdessä viime talvena: http://www.caravan-lehti.fi/mp/db/webmagazine_articles/x/IMG/27766/attachment/056_058_sahkojarjestelmat_C208.pdf

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.