Knaus deseo lifestyle??

VIRTANEN MIRVA 17.11.2008 13:27

Sanoivat olevan "3-vuodenajan vaunu", eristeet melkosaman paksuiset kuin hobbyssa.

Kokemuksia/kommentteja??

Tarkeneekohan talvella?

Olipa tympeää palvelua Nummelassa Lomapalvelulla, tai sitä ei ollut..johtuiko lie kun olen nainen ja menin yksin...?

Kai se pitää unohtaa "moinen unelma".. "Kaikki Hobbyn vakiovarusteet, ko.mallissa lisävarusteina.."

LAHTI ANTTI 17.11.2008 14:09

Mirva. Lue Caravan-lehti 6/2008 sivulta 43 "Saksan lehdistä seulottua" Tietoa lyhyesti Knaus/Tabbert.

Kannattaako miettiä Knaussia?

Terv.@ntti

HYTÖNEN RAIMO 17.11.2008 19:42

No eihän siinä nyt mitään niin kummallista ole. Promobil on kertonut yhtiön likviditeettiongelmista jo pitkään. Sen mukaan rahoitusjärjestelyt ovat meneillään ja ellei rahoittajia löydy vaihtoehtona on yhtiön pilkkominen. Se säilyykö merkki vai vaihtuuko toiseen, näyttää aika, joten ei siitä sen enempää.

Toisaalta tuotteen nimen merkitys on paljolti henkimaailman asia. Esim. CI ja SEA -ryhmän tuotteita myydään pienin muunnoksin hyvinkin monella eri nimellä - joissakin tapauksissa jopa suuren jälleenmyyjän haluamalla nimellä. Kaksoismerkkejä on vaikka kuinka paljon alkaen Knaus/Weinsbergistä ja jatkuen Hobby/fendt, LMC/(Ro)TEC, Challenger/Chausson linjalla lähes loputtamiin. Henkimaailmasta kertoo puolestaan se, että esim. Saksassa LMC saa toistuvasti paljon huonommat arvosanat kuin sen lähes identtinen rinnakkaismerkki TEC. Eli ota näistä nyt selvää.

LAHTI ANTTI 17.11.2008 20:27

Lähinnä ehkä tulee vastaan varaosien saanti 5-10 vuoden kuluttua.

TERVO JARI 17.11.2008 20:37

sekään, jollei nyt puhuta aivan "persoonallisista" muoviosista joiden saanti uusiinkin vermeisiin joskus näyttää olevan "kiven" alla, sillä ovathan nuot vermeet tehty samoista komponenteisä kaikki. ( lue lämmittimet, laturit, hellat, jääkaapit ym ym ym )

Mutta jos ei ole "peukalo keskellä kämmentä" niin kyllä aina homman saa järjestyyn . . .

Jari
LAHTI ANTTI 17.11.2008 21:18

Tarkoitin juuri korin osia ja esim. sisusteita. Nämä ns. yleiset osat varmaankin saa, koska ne ovat aika samoja keski-eurooppalaisissa vehkeissä.

TERVO JARI 17.11.2008 21:41

pohjoismaisissaki, Aldet,jääkuapit,ikkunat, saranat, kattoluukut, jne jne Trumia vähempi pohojoismaisissa taitaa olla ? mutta niitä "pytsyaldeja" senki edestä . . . Aldeja saa myös keskieurooppalaisiin vermeisiin tehdasasennettuina ja ihan kunnon ilmakanavien kera, usko pois. Vakoilu tuottaa tulosta, osataan sitä vakoilla tuolta keskieuroopasta käsin jos ei siliminki . . .

Jari
LAHTI ANTTI 17.11.2008 21:54

No ei se nyt ihan noin mene. Mullakin on noin 18v. vanha vaunu, ja siihen saa vielä hyvin varaosia. Jopa tehtaan listoilta alkuperäisiä. Hae vaikka keski-eurooppalaiseen, saman ikäiseen vaunuun tehtaan sivustoilta osia, niin taidat yllättyä. Ei edes enää tunneta sitä mallia !!!

KIVISTÖ MATTI 17.11.2008 23:10

Pahoitteluni palvelusta (lähinnä sen puutteesta).

Itselleni kun kuuluu Nummelan Lomapalvelussa tarvikkeet, varaosat, töiden vastaanotto sekä tekninen palvelu ja olin tekemässä kahdesta ensin mainitusta inventaariota niin en ollut "tiskillä" vastaanottamassa normaalitapaan.

Oletin että toinen ajoneuvomyyjämme oli jo tekemisissä kanssasi koska käsittääkseni ehditte jo jutella Lifestyle-vaunusta ennen kuin kysyin että joko palvellaan? Samasta syystä toinen myyjämme ei ottanut sinua "hoitoon" koska oletus oli meillä molemmilla että toinen ajoneuvomyyjä jo on ottanut.

Kyllä meillä palvellaan myös naiset, yksin tai kimpassa.

Mitä Knaus/Tabbert-konsernin tilanteeseen tulee: Voin sanoa että nyt jopa saattaa tehtaalta saada varaosiakin. Edellinen isompi kuorma on tullut meille viimeksi toukokuussa mutta viime viikolla faksi alkoi taas syytämään toimitusvahvistuksia samaan tapaan kuin ennenkin.

Nimim. "Odottaa hanskat valmiina kädessä että pääsee toimittamaan osia eteenpäin"

Irtisanomissuojan jälkeisestä ajasta ei sitten olekaan mitään tietoa kenelläkään. Ehkä tehdas pilkotaan omille merkeilleen, ehkä ei. Ja kuten mainittua, yleisemmät muiden valmistamat osat saa muualtakin kuin tehtaalta ja inventaariota tehdessäni olen taas todennut että varastossa olisi osia niin paljon että niitä voisi lähettää takaisinkin päin tehtaalle.

-Matti- Lomapalvelu Nummela

VIRTANEN MIRVA 20.11.2008 15:21

Kiitos kommenteista! Luin lehdestä aiheen. Ko. vaunussa paljon "mallikohtaisia osia joita muissa ei ole - varaosien saannista ei siis takuita.."

-"Haaveet kaatuu, mutta unelmat pysyy"!-

Liikkeen kommenttia en ala ruotimaan, ei kuitenkaan niin/noin yksinkertaista.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.