Pellin oikaiseminen

MARKKU ROSNELL 23.10.2008 08:31

Sitten vielä kinkkisempi kysymys.

Suoran alumiinipinnan pysyy paklaamaan ja maalaamaan. Sen tiedän kokemuksesta.

Mutta mitenkäs on vanhan ns. kuulapakotetun (en tiedä, onko oikea ilmaisu?) pintaan tulleen lommon oikaisu? Periaatteessa se kai olisi mahdollista, jos olisi sopivat välineet, mutta tietääkö joku, onko moista Suomessa tehty?

Kyseessä ei siis ole pelkkä pieni painauma, vaan nämä kuulamaiset kuviot ovat tosiaan oienneen ja naarmuakin löytyy. Reikää ei ole.

Voi olla, että asiasta on joskus keskusteltu, en vaan keksi oikeaa hakusanaa.

Kiitos vastauksista etukäteen.

JANHONEN MATTI 24.10.2008 19:24

Ilmeisesti tarkoitat kuulavasaroitua peltiä, joka on vahingoittunut. Pintapelti on voileipätekniikalla tehdyissä vaunuissa ja autoissa kiinni eristeessä ja rungossa liimalla joten, lommoontunut kohta on vaihdettavissa ilman, että rakenne heikkenee tai korjausjälki näkyy. Peltiä myydään metritavarana. Korjaustekniikasta oli muistaakseni juttu tai mainos Caravan -lehdessä mutta ei nyt tule firma mieleeen. Googlettamalla tuli esiin tollanen firma kun www.osmonvaunupalvelu.com Veikkaampa, että vastaava palvelua löytyy monista autojen ja vaunujen huoltofirmoista eri puolelta Suomea. Noiden huoltofirmojen yhteystiedot löytyy täältä SF-caravanin nettisivuilta.

PELLIKKA ERKKI 24.10.2008 19:51

Jos vaurio kohta ei ole iso ja se on sellaisessa kohdassa että sen voi fiksusti peitää muotoon leikatulla rosteri levyllä, niin Sika liimalla levy vaurion päälle ja toiselle puolelle autoa myös samalle terveelle kohdalle. Ostin aikoinaan käytetyn matkailuauton jossa oli muutama raapaisu ja vika seinässä. Muotoilutin rosteria auton muodon ja koristeraidituksen mukaan. Ei kukaan ole hoksannut että "rosterikoristeet" ei ole alkuperäisiä. ...kylläpä passoo...

HOLMSTRÖM PEKKA 26.10.2008 08:42

kuula vasaroitu pelti on olemassa "systeemi"jolla homma hoituu esim.oulussa ruskon automaalaamosta kantsii kysyä asiasta lisää

PUTTO TUULA 28.10.2008 11:35

Tässä apuja www.osmonvaunupalvelu.com Terv:Timppa

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.