veto-autona jeep patriot

IHALAINEN LAURI 24.06.2008 19:38

onko kenelläkään kokemuksia jeep patriot 2.4 bensiini moottorilla ja manuaali vaihteistolla varustetusta autosta vaunun veturina. mitkä on tuntumat ja mikä mahtaa olla kulutus.Itselläni on kysymys Solikan S4 kokoluokan vaunun veturista.

HALMEENMÄKI JUHANI 24.06.2008 21:00

Patrioottihan on teknisesti melkein sama auto kuin Compass, Outlander, C-Crosser ja 4007. Ja mitä itse muistan tuosta 2,4-litraisesta lukeneeni niin melkoisen antiikkinen eli laiska ja juoppo pikkasen karrikoiden. Hinnastosta kurkaten diesel ei maksa kuin tonnin lisää ja on puhdikkaampi sekä pihimpi. Mutta onkos tuo diesel PSA/Ford eikä VAG kuten veikkaan?

HYTÖNEN RAIMO 25.06.2008 09:35

Ei kokemusta bensamallista, dieselistä kylläkin. Eli kuten Juhani tuossa edellä mainitsee nykymalleihin verrattuna antiikkinen eikä ajo-ominaisuuksissakaan ollut paljon kehumista. Jo yksistään liikuteltavat massat takaavat sen, että (vanha) bensamalli ei ole tänä päivänä mikään talousihme. Jos tämän hyväksyy, niin kyllä sillä sallituilla nopeuksilla vaunua vetelee ja pääsee pahempiinkiin paikkoihin. Suuremmilla nopeuksilla ajo-ominaisuudet voivat yllättää ikävästi eikä Patriot ole tuolloin niitä helpoimpia hallittavia.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.