Kasko vakuutus saksasta

HAVIA ARI 06.06.2008 08:22

Ollan lähdössä hakemaan uutta vaunua saksasta mutta tekisimme samalla reissun vaununkanssa saksassa joten tarvitaan saksalainen kasko vakuutus niin koska kotimainen kasko astuu voimaan vain kotimatkaa varten....onko kellään kokemuksia mistä saksasta saisi kaskon firmojen nimiä ym.tietoa.Kiitos Hyvää kesää kaikille !.

VAINIO RISTO K 06.06.2008 10:02

Omasta yhtiöstä saat kaskon, kun lähetät vaunun tiedot (saksalainen rekisteriote ja kauppakirja) vakuutusyhtiöön. Näin ainakin meillä onnistui Pohjolassa. Liikennevakuutus on pakko ottaa vientikilpien mukana ja meillä viime kesänä maksoi 250e neljän viikon vakuutus kilpineen yms. 10 päivän vientikilvet vakuutuksineen oli muistaakseni noin 80e. Vientikilpien liikennevakuutus on aika hyvän hintainen, tosin lomareissun yhteydessä tuo raha ei edes oikestaan näy kustannuksissa.

HAVIA ARI 06.06.2008 10:23

Mulla on pohjolassa vakuutukset ja soitin sinne ja sanoivat että kasko ei ole voimassa jos kiertelee saksan maalla tai muualla ainoastaan kun nokka tulee kohti suomenmaata niin kasko on voimassa.

VAINIO RISTO K 06.06.2008 14:53

Jaa, olisko sitten muuttunut viime kesästä. Meillä kyllä onnistui ihan helposti. Kaskon antaminen taitaa olla tahdosta kiinni vakuutusyhtiössä. Kysy toisesta yhtiöstä. Antavat varmaan, jos sitten siirrät muutkin vakuutukset sinne. Meillä aikanaan Pohjola ei antanut kaskovakuutusta vanhalle autolle Baltiaan, kun vm 1990 autossa ei ollut käynnistämisen estoa. Vaihdoin Lähivakuutukseen kaikki vakuutukset ja samalla tuli kasko vanhalle autolle.

HALMEENMÄKI JUHANI 06.06.2008 17:22

Jep, vaihtamalla säästää ja saa paremmat ehdot. Ostin junnulle 92-mallisen auton ja vakioyhtiö ei kaskoa suvainnut antaa. Kilpailija myönsi, ja merkkikohtaisilla lisäeduilla, kaiken lisäksi sain omat 70% bonusta siihenkin PLUS 50% aloitusalennusta alkuvuosiksi. Tuli halvemmaksi kuin se suppea hirvipalo=eisiismitään edellisessä...

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.