Pienen paikan tiivistys

MÄNNIKKÖ HEIKKI 20.10.2015 09:56

Ja täällä taas. Teliknausin lokasuojan ja korin väliin on päässyt likaa ja kaapissa samalla kohdalla on pieni ( 10x10 cm ) kostea paikka seinässä juurikin lokasuojan ja seinän liitoskohdassa kun alakaapista katsoo. vähän hapertunut jo pois seinämateriaalia. vesikiertoputki on kohdalla joten on kuitenkin ihan kuivan oloinen. KYSYMYS: Minkälaisella aineella voisin tuon muutaman sentin korkuisen "reijän" tiivistää etten tee vahinkoa enempää. nähdäkseni on turha alkaa moisen takia purkamaan noin pientä aluetta. samoin että mikä mömmö lokasuojan ja korin väliin ettei enää renkaista lisää syötä moskaa tuonne.? Jälleenkin kiitollisena jään odottamaan hyviä vinkkejä,,apuahan täältä on hienosti tähänkin asti saanut.

Käyttäjän lisäys viestiin 20.10.2015 klo 10:12:43 Samaan litaniaan lisään vielä että millä ihmeellä saa vanhat tarrat ja teipit vaunun kyljistä pois ?

JANHONEN MATTI 20.10.2015 10:43

Näkemättä paha sanoa. Bytuulimassa on yksi vaihtoehto. Sen hyviä puolia on mm. täyttää hyvin, ei kovetu, pysyy elastisena, ei muuta mitoitustaan vanhetessaan ja voidaan myöhemmin poistaa jos tarvis vaatii. Bytuulimassan päälle voi vetää kovempaa massa vettä ja kuraa vastaan.

Vanhat tarran poisto on joskus kinkkinen juttu jos tarraliima on ollut kovettuvaa sorttia. Mekaanisesta poistosta jää usein jälkiä. Lämpöpuhallin oikein käytettynä auttaa yleensä aina, kun tarra ja liima lämmön vaikutuksesta pehmenee. Yleensä vanha tarra ei kestä vetää pois pinnasta vaan sen joutuu joskus ikään kuin "nylkemään" ja siihen on hyvä väline pelkkä mattopuukon terä jota varovasti liikutetaan tarran ja maalipinnan välissä. Mutta varovasti.

Ammattilaisten olen nähnyt putsaavan liimajäämiä pois maalipinnan päältä ihan vaan Sinolilla.

JOKINEN ARI 20.10.2015 19:56

Tarrat lähtee kohtuullisesti Label Offilla. Tuoksuu sitruunalta ja irrottaa paperitarrat odottamalla että neste menee läpi paperin . Muovitarroja joutuu auttamaan mekaanisesti , myös jäljelle jäänyt liima lähtee hyvin pois.

http://www.puuilo.fi/epages/puuilo.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2014011303/Products/105115

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.