Subaru Foresterin vetopeilit

KOIVISTO ELMERI 23.09.2014 16:46

Minulla veturi Subaru Foresteri ei vielä veto peilejä olisin kiinnostunut tietää minkälaiset peilit kannattaa hankkia että tulis kerralla sopivat ja hyvät vaunu 250 leveä :)

KAARELA ERKKI 23.09.2014 18:04

ostin Subarun alkuperäiset lokasuojakiinnitys tukevat, isot.hyvät näkymät taakse.tarjoushinta 80egee normi 120egee.

ERVASTI ERKKI 24.09.2014 16:11

Mulla foresteri myös veturina. laitoin bilteman tupla-peruutuskamerat - toisen auton perään(että näkee peruuttaa koukun psikslleen) ja toisen vaunun perään, että pystyy mm antamaan tietä kiiresemmille ja muutoinkin sauraamaan takaa tulevia liikenteessä.hyvin pelittävät - eikä hintakaan paketilla (2 kameraa/langattomat ja vastaanotin/kuvaruutu) ollut kuin alle 150 e . Kuvaruutu on kätevä laittaa taustapeilin päälle pika kiinityksellä ja voi katsella "kuten taustapeilistä" konsanaan. Eipähän ole ollut tarvetta "tippuviin" peileihin.(Käytössä jo toista vuotta.

LEHTINEN PERTTI 03.10.2014 19:47

Eipä ole kamerasta paljoa hyötyä ahtaassa peruutuksessa. Vaunun kyljet on nähtävä myös käännyttäessä. Se onko pelkästään kamera laillinen kannattaa tarkastaa, koska sen avulla ei näe sitä mitä asetus määrää. Hyvä lisä se mullakin Foresterissa on, muttei korvaa peilejä.

Minä luotan peiliin kiinnitettävään lisäpeiliin ja sen leveys on juuri asetuksen mukaan, peilin keskusta vaunun kyljen kohdalla.

Mikä on hyvä peili... en voi suositella omiani. Niitä ei enää ole myynnissä ja ovat voimakkaasti modifioidut. Hyvät minulle ja peruutus onnistuu kulman ympärikin helposti.

VALTONEN MARTTI 03.10.2014 20:22

Eiköhän asetus vaadi ne peilit edelleen. Ei niitä kamera korvaa, ainakaan laissa.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.