HUIJARI LIIKENTEESSÄ!!!

NORTAMO PETER 02.09.2014 13:12

Moi,

Ajattelin varoittaa vain kaikkia jotka ovat myymässä vaunua/autoa.

Minulla myynnissä LMC ja sen pohjalta kaveri laittoi mailia että onko vaunu vielä myynnissä. Vastasin että kyllä>kaveri laittaa lisä kyselyä ja lopulta hän hyväksyy kaupan ja se sovitaan tehtävän PAy Palia hyväksikäyttäen.

Tämä on pitkä stoori ja jätän osan kertomatta kun ei mahdu mutta "Espanjalaisen" oikeesti Jenkin porkkana tässä on se että saat rahat nopeasti kun maksat vain kuljetus firman maksun joka oli tässä tapauksessa kun vaunu oli menossa Espanjaan 2550€ tämä raha olisi pitänyt maksaa omalta tilitä jonka jälkeen "heipatirallaa" rahat meni ja vaunu kyllä säily.

Alla linkki mistä pääset enemmän perille koko juonesta. http://www.scamwarners.com/forum/viewtopic.php?p=204070

VEIJOLA ESA 02.09.2014 13:28

näihin törmää lähes aina kun kauppaa jotain kulkuneuvoa. Tarkkana kanattaa aina olla näihin houkutuksiin.

VÄLIAHDE JUSSI 02.09.2014 19:32

2550€ Sillä rahalla kiertäs minun Mersulla maailmanympäri venäjän polttoaine hinnoilla.

LEHTINEN PERTTI 03.09.2014 06:52

Kiitos muistutuksesta. Aika äkkiä sitä haistaa, että järjestely on ehkä huijaus.

Ymmarsin ettet sentään mennyt tähän hjijaukseen, vaikka teksti on hieman tulkinnallinen minun koulusuomelle.

Itsekin olen törmännyt huijariyrittäjiin. Aina se ei kuitenkaan ole todistetusti huijaus vaikka siltä haiseekin.

Kun myin "itäsuomalaisille" autoni käteisellä (hirveä nippu 50 €:n seteleitä) ajoin ne kaikki setelitunnistimen läpi. Olis ollu noloa saada melkein 7 k€ käteistä, joka ei olisi kelvannut kenellekään. No raha oli aitoa, mutta järjestely pikkuseteleillä maksamisesta kyllä aluksi epäilytti kovasti.

PALIN MATTI 03.09.2014 08:17

Hyvä huomautus, vaikka tämä onkin jo useita vuosia käytössä ja esillä ollut huijausmenetelmä.

STRÖMMER HEIKKI 06.09.2014 10:11

Sanoisin että tyhmyydestä sakotetaan. Joku espanjalainen tarjoaa vaunustasi niin paljon enemmän, kuin muut, että sinun kannattaa maksaa kuljetusmaksua 2250e. Luulis silläkohtaa alkavan hälytyskellojen kilkattaa korviesi välissä. Eiks se ole vähän kuin perintö Nigeriasta?

ÖGÅRD PÄRRE 06.09.2014 14:28

Haloo. Mullekin tuli viesti ja mahtava selostus että kuljetusfirma hakee ym. ym. Vastasin että et kai sinä ole aivan sekaisin kun espanjasta olet ostamassa autoa suomesta. Väritin kyllä vähän rajummin. Viestit loppui ihme kyllä siihen. Yleensä niihin ei pitäisi vastata ollenkaan.

ISOMÄKI KAI 19.09.2014 08:53

Noita yrittäjiä on tosiaan ollut liikkeellä... "Paras" yritys mielestäni oli, kun USA:lainen nuori neito yritti ostaa 2000 mallista Chevy Vaniani, ja vielä hintaan, joka jopa omasta mielestäni oli melko "suolainen"... Tiedustelinkin "ostajalta", oliko hän ihan järjissänsä vai olisiko aiheellista muuttaa lääkitystä paremmin tautia vastaavaksi... Ei mokoma vastannut... 8-)

KOSKINEN JANI 19.09.2014 09:05

Olen pitkään pohdiskellut näitä huijausviestejä ja päätynyt siihen että näille pitäisi kaikkien vastailla mahdollisimman paljon. Jaa miksi, no kun kaikki vedättää takaisin niin näiden huijareiden aika ei riittäisikään löytämään huijattavia.

Aikanaan mulle tuli paypal huijausviestejä jatkuvalla syötöllä ja laitoin ne nätisti roskikseen. Lopulta otinkin toisen kannan, menin aina linkin sivulle ja laittelin muutamat väärät tunnukset. Montaakaan kertaa tätä ei tarvinnut tehdä kun viestien tulo loppui... Jos siis kaikenmaailman huijausviesteihin huijaa takaisin niin vastapelureilla ei todennäköisemmin olekaan aikaa kaivaa oikeita huijattavia koko joukosta. Ne kun lähettää tuhansia viestejä päivässä niin muutama vain vastaa.

Tietty noissa sähköpostien kautta tulevissa linkeissä pitää sitten olla virustorjunnat kunnossa tai käyttää sellasia laitteita ettei virukset pääse sisälle.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.