Ei päivää ettei satasen vahinkoa ;-(

LEHTINEN PERTTI 06.08.2014 19:34

Ystävälliset ajoneuvojen kuljettajat, mikä lie ajoneuvo tässäkin ollut, unohtavat usein että kun törmäävät toiseen ajoneuvoon, että olisi asiallista kantaa vahingosta myös vastuu.

Otettiin asuntovaunu parkista auton perään, niin mitäs siinä havaittiinkaan. Vaunun vasemmassa kyljessä oli toista metriä pitkä raapama, joka päättyi lähes sentin syvään kymmensenttiseen kuoppaan lähellä takalokasuojaa. Pellissä oli tumman harmaata maalia, mutta vaikka kuinka etsin ympäri vaunua ei löytynyt mitään lappua missä olisi lukenut: "Pahoittelen, että vaurioitin asuntovaunuasi. Soitatko numeroon ##### niin sovitaan asia."

Eihän tuosta tietenkään muuta kulua olisi tullut kuin vakuutuksenpieni omasavtuun osuus, mutta idea on se ettei nykyään kukaan halua tunnustaa, että kolhi toisen autoa tai asuntovaunua tai rikkoi mitä tahansa. Ajetaan tai juostaan karkuun ja toivotaan ettei kukaan nähnyt tai videovalvonta ole juuri tuohon kohtaan sattunut katsomaa ja tallentamaan videopätkää.

Sen verran on iso vaurio, että koko kylkipelti menee vaihtoon. Että voi p¤#%¤le!

KARJALAINEN ALPO 06.08.2014 20:22

" mutta idea on se ettei nykyään kukaan halua tunnustaa, että kolhi toisen autoa tai asuntovaunua tai rikkoi mitä tahansa."

Ei pidä aina yleistää!

Minä peruutin 2010 asuntoautolla yhden kerrostalon pihalla henkilöauton kylkeen. Tuli pienoinen maalinaarmu, noin 1 metrin mittainen.

Kukaan ei nähnyt. Auto oli vuokra-auto ja näinpä en saanut puhelimella kiinni. Auton haltijaa. Jätin kuskin oveen lapun ja yhteystietoni.

Parin tunnin päästä auton vuokraaja soitti ja ihmetteli toimintaani.

Sanoin, että kerro firmassa, josta olet auton vuokrannut, että vastaan ko naarmusta. Seuraavana päivänä soitti Herziltä kaverin. jonka kanssa sovittiin jutun hoito.

Ja kaikki oli tyytyväisiä.

Ei kuulemma ole kovin yleistä.

KOISTINEN TOIVO 06.08.2014 21:49

Tuohon mejän henkilöauton etuoven rivan viereen on jossain vaiheessa ilimestynyt kolo. Todennäköisesti kaupam parkkipaikalla. Ei ole tekijää. Kerran oli pariskunta saman auton nokan vieressä, kun tultiin kaupasta. Oli kuulemma rouva peruuttanut sen keulaan. Enpä olis huomannut, elleivät kertoneet, oli senverta pieni jäläki. Lampun pesuri suutin rikki, ja pieni raapu puskurissa. Tilanne 1-1 Toivopoika

LEHTINEN PERTTI 10.08.2014 21:35

No en voi itsestäni muuta sanoa kuin että n. 40 vuotta sitten kolhaisin työpaikan parkkipaikalla toista autoa omani luistaessa sen kylkeen jäisen lätäkön päällä. Kyllä silloin piti mennä kahvihuoneeseen ja sanoa työkaverille: "Kuule, mulle tuli hitti tossa parkkipaikalla sun autoon." En tiedä aivan varmuudella miten olisin toiminut, jos olisi tapahtunut jossakin vieraalla paikalla ja täysin vieraalle autolle. Toivottavasti ei tarvitse koskaan testata.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.