Bilteman Teltta

TUSA MARKO 20.06.2014 22:30

Vanhaan vaunuun Burstner 600 Lux -90 ajattelin ostaa Bilteman teltan 390cm pitkänä, mutta vaunussa ovi etuosassa ja alkaa laskemaan miltein heti oven jälkeen. Tuleeko ongelmia teltan kanssa.. Ohjeissa oli "Teltta on asetettava siten että telttakankaan yläosa on vaakasuorassa.Jos yläosa ei ole vaakasuorassa, teltta on liian pitkä asuntovaunua varten". Nyt ei ole pituus ongelma vaan oven sijainti. Laskeeko liikaa jos asentaa niin että ovi tai jopa etuikkuna valoineen sopii teltan sisään?? Onko kokemusta asiasta??

POIKULAINEN ESA 21.06.2014 08:50

Ei ole Bilteman teltasta kokemusta. Teltan kuvaa kun katsoin niin epäilen että vaatii suoranosuuden koska siinä on jännitetyt lasikuitukaaret. Osta lyhyempi 260cm jos mahtuu paremmin suoralle osuudelle niin ei ole ongelmia. Etuikkuna ja valo jää kyllä ulkopuolelle Bilteman mallissa johtuen juuri noista lasikuitukaarista jotka on saman pituisia kaikki. Katto kun laskee niin kaari on siinä kohdassa liian pitkä jos ei jätä rypylle telttakangasta tai jotain muuta keksi.

LIIMATAINEN MANU 24.06.2014 22:17

Itsellä on obelinkistä ostettu vastaava teltta 390 pitkänä paljon tuota pienemmässä vaunussa. Ja hyvin sopii. Tuossa on kyllä ihan riittävästi suoraa osuutta sille. Ja voihan sitä kokeilla miltä se teltta näyttää jos sovitat sen ton etuikkunankin päälle. Teltta muuten on erittäin hyvä ainakin minun mielestäni. Jos et sitä ihan huomenna tarvi niin suosittelen tilaamaan tuolta hollannista. Mulle tuli viikossa ja säästin satasen biltemaan verrattuna.

HYTÖNEN RAIMO 29.06.2014 11:59

Ei kai tuossa muuta ongelmaa ole kuin kiinnitys. Suoraa kattolinjaa on riittävästi, mutta oven yläreuna nousee niin ylös, että vaatinee kattokiinnityksen. Jos sellainen on teltassa, niin eikun ostoksille.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.