Vaunu ilman ajovaloja.

MARTTINEN MATTI 07.06.2014 08:30

Illalla irroitin vaunun koukusta normaalisti, matkan aikana kaikki oli toiminut normaalisti.Kun seuraavana päivänä olimme lähdössä tarkistimme vaunun ajovalot ja mikään ei toiminut, ei ajovalot, jarruvalot eikä vilkut. Korjaamoilla on ymmärrettävästi kiireitä, mutta Vetterillä Kemissä tarkistivat, että virta tuli auton pistorasiasta eli vika on oltava vaunussa.Tarkistin kotona lisää ja selvisi, että vaunun pistokkeen peräpuolelle tulee sähkö joka napaan, mutta mihin se sitten jää? Mitään sulaketta ei löydy eikä huoltomieskään puhelimitse osannut neuvoa.Onko kellään vastaavaa kokemusta, vaunu on Solifer Artic -07.Itse olen tumpelo sähköhommissa(kin), sähkäri on tulossa kun ehtii mutta onko vinkkejä. Kiitos.

HYTTILÄ ESKO 07.06.2014 12:29

13 napaisen maajohto poikki, joko auton tai vaunun puolella. Maita on useita , tämä on sisemmän ympyrän klo 6:ssa. Sinulla on ohjekirjassakin kuva siitä

MARTTINEN MATTI 07.06.2014 17:36

Kiitos, nuo tarkistettiin. Mutta : kun pistoke työnnettiin paikalleen ilman suojana olevaa kuoriosaa jolla pistoke lukitaan pistorasiaan kaikki toimii! Kun suoja pannaan paikalleen ja pistoke rasiaan niin ei toimi.Mikä sen siinä sekoittaa, ei ne johdot siellä pääse paikkaa vaihtamaan. Tuli mieleen että jostain syystä ei pistoke mene pohjaan kun se kuori on paikallaan, mutta kun on 7 v. pelannut moitteetta. Käyn maanantaina sähkökorjaamolla utelemassa, nyt on sentään turvallista ajaa kun valot kuitenkin toimivat.

HYTTILÄ ESKO 07.06.2014 18:03

Onko jokin nasta painunut sisään?

MARTTINEN MATTI 10.06.2014 21:00

Korjaus oli 2 minuutin työ, vian etsintään ja tajuamiseen meni 2 ja 1/2 tuntia. Pistokkeen se osa joka kierretään rasiaan oli rikki. Päällepäin se ei näy mitenkään. Johtoihin ei tarvinnut koskea, siellä oli kaikki kunnossa.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.