Merkkikerholaiset!

KYLMÄNEN REIJO 26.03.2014 09:49

Teidät on haastettu kerhojen (Hymer, Carthago, Solifer, Dethleffs, Cabby) välisiin pilkkikisoihin Ruununhelmeen. www.ruununhelmi.fi

katso esitteet:

VÄLIAHDE JUSSI 30.03.2014 16:18

Reijo Onko Ruununhelmi SFC alue?Minua vain vähän ihmetytää tuo sinun Ruununhelmeä piilomainostava asenne? Minusta on nämä talvikauden loppettajaiset/kesäkaudenavajaiset. Kyllä yksityisetalueet saavat hoitaa mainostamisen ihan itse.

KARJALAINEN ALPO 30.03.2014 16:37

Uskokaa jo, että Jussi ei siedä mainontaa.

VÄLIAHDE JUSSI 30.03.2014 22:47

Alpo Ei pidä paikkaansa itsekkin piilomainostin, vasta tuota Lohenpyrstöä. Mutta kyllä kieltämättä en hyväksy että, näillä sivulla mitään mielellään muuta kuin,omia alueita, siinä mielessäkin olen kova rasisti.

KARJALAINEN ALPO 31.03.2014 06:00

Jussi, on se hyvä, että myönnät olevasi rasisti. Koska mielestäsi näillä sivuilla saa kertoa hyvistä kokemuksista vain SFC-alueista ja Volkkareista. Kaikki muu on kiellettyä tai rasismia. Siksipä olenkin lopettanut täällä muiden alueiden paitsi puskaparkkien kehumiset, ettei sinulle tule pahamieli.

Ootko Jussi koskaan miettinyt, josko rupiaisit tiktaattoriksi, vaikka esim Suomen. Sinusta se tulis vallan "suvaitsevainen" kaiken oikean tietävä.

YLILEHTO MARTTI 31.03.2014 12:23

Minun mielestä ei ole mitään mainostamista,koska tässä järjestetään vapa- ehtoiset kilpailut kaikki saavat osallistua.Olkaa hyvillään kutka vielä jaksavat järjestaa meille Caravaanareille tapahtumia.Elkääkää purnatko jos joku jotakin järjästää,vaikka minusta tuntuu ettei minulle tämä sovi.Kiitos järjestäjälle jokaa kehtaa järjestellä meille. Reijo ja vaimolleen .

YLILEHTO MARTTI 31.03.2014 12:41

Kijoitin ei tule vastausta

KYLMÄNEN REIJO 31.03.2014 16:54

En harrasta piilomainontaa. Kerron suoraan liikkuville karavaanareille tapahtumasta. Tiedätkö montako aitoa SF-C aluetta järven rannalta löytyy, jonne voidaan talvella ottaa 100-150 vierasta. Minä kyllä tiedän. Katso vielä liite:

VÄLIAHDE JUSSI 01.04.2014 09:13

Joo kyllä te asiaa puhutta molemmat Kylmänen ja Ylilehto REIJO Minusta täällä pohjoisessa on pilvinpimein alueita jotka, tuon voisivat järjestää?Esim.Lohenpyrstö ja Rantasarkka sekä Katinkulta Nuakselle MARTTI Olet ihan oikeassa kyllä,se vaivaa vaatii ja hyvä kun joku, tekee sen. Taisi olla mulla kateuden ääntä kun, Weisbeikeriläisiä ei kutsuttu? Minusta tämän tapaiset treffit olis hyvä kehittää joilekkin meidän omille alueille.Tästä teemme sen johtopäätöksen: Siinäkin on vissiin pohjana pelkkä sielunviholisen tuoma kateus. Vaikka mielestäni en ole kellekkään koskaan mistään katteelinen se, on tämän sosilistisen luonteeni vastainen mielipide. Mutta hyvä kun joku, jaksaa pitää näitäkin kekkereitä täällä keskivaiheilla.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.