Kalustelevyä ja/tai rakentajaa Pirkaanmaan lähellä ?

Timo Talja 27.04.2021 18:26

Niin, ostin vaunun jossa on ollut "lisävarusteena" vessakoppi käytävällä. Valitettavasti minun mallissa ko. kolossa kangaskomero.
No olen miettinyt että (näppärä) tekisi kohtuuhelposti tuohon väliin kopin koska päätyseinät saa muihin kalusteisiin kiinni ja käytävälle tuleva seinä on vähän hankalampi kun siihen pitäisi saada ovi.

Eli kysymykseen - onko hyviä vinkkejä mistä saisi pähkinä tai ehkä kirsikka kevytvanerilevyä ? Tarvitsisin kaksi kpl kalustelevyä, koko 1930x650mm ja paksuus voisi olla 11-12mm koska levy olisi tarkoitus olla mahd. kevyt. ja yksi levy olisi 1930x880 ja siinä pitäisi olla ovi koska muuten vessan käyttö jää vähäiseksi...
Tämä käytävälle tuleva levy voisi olla harmaakin.

Ja jatkokysymys - onko antaa vinkkejä hyvistä rakentelojoista/pajoista jotka voisivat tehdä tuollaisen kohtuuhinnalla, ja ehkä mielellään kohtuumatkan päässä Pirkanmaalta?

Ehkä jostain purkuvaunusta voisi kai saada tehtyä tuollaiset levyt, mutta ne vaunut taitavat olla yleensä aika huonohkossa kunnossa. Tietty jos löytäisi uudehkon purkuvaunun niin sitten.

Timo Haapanen 27.04.2021 19:25

https://www.vapaa-aika.com/category/339/rakentaminen-korjaustarvikkeet

@timppa

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.