Kaben katto

Kauko Nissinen 20.10.2021 20:52

Kabe Royal 560 v-malli 2017 kattopelti irti suorakaiteen muotoinen säännöllinen alue kooltaan leveys 300 mm pituus 1770 mm koholla noin 10 mm korkeimmalta kohtaa. Alkaa kattoikkunan etureunasta taaksepäin katon ja seinänkulmasta 450 mm keskikohta. Saas nähdä mitä keksivät korjaukseen 2 korjaamossa näyttänyt eivät osanneet sanoa mitään kehottivat ottaa maahantuojaan yhteyttä, että mitä tehdään ja mitenkä korjataan. Vaunu ollut minulla 1,5 kk kovalla sateella helisee niin kuin peltitynnyri. Maahantuoja oli tiedustellut, että onko kosteutta sisällä, kun on kosteustakuuta vielä jäljellä. Kosteusmittaukset on tehty joka vuosi viimeinen heinäkuussa. Toinen korjaamo laittoi kuvia ja selostuksen maahantuojalle.


Se on ihmeellistä, että pelti on venynyt sillä tapaa siinä on liikaa materiaalia, kun on koholla. Ihmettelen kovasti näin entisenä metallimiehenä, kun töissä ollessa tuli käsiteltyä kaikenlaista metalli materiaalia. Kahden viikon kuluttua saadaan jotain lisä selvitystä tapauksesta. Tehtaalta tuli jo tietoa ei aiheuta mitään ongelmia kattopeltiä ei ole liimattu koko alueelta kiinni. Tuli piirustus millä tavalla on otettu huomioon lämpölaajeneminen on 2 kaistaletta toinen vasemmalla ja toinen oikealla sivulla noin 300 mm katon ja seinän kulmasta. Pituus on noin etutaitoksesta takataitokseen ja sen leveys noin 300 mm Epäilin että muodostuu kondenssivettä niin Seinäjoella J. Rinta-joupin korjaamolla ei uskottu näin tapahtuvan. Onpahan tehtaan reklamaatio aiheesta sen näkee sitten jos vaunua pitää kauemmin.
muokattu: 3.11.2021 18:12
Toivo Koistinen 21.10.2021 07:25

Mitähän tuohon sanoisi, ettei vanhaa toistaisi. varsin kalliita ostoksia nämä nykyset "kesämökit", eli jos asuin, ja kesäasuntojen kesto olisi tuota luokkaa, olisi melekonen äläkkä mediasakin.
Vertaa, että jos uuden asuntoauton hintaa, niin täälläkin melekonen lauma isäntiä muuttasi kirkonkylille, jos satatonnisen nipun kansa kävelisi ostelija kyseleen olisko talosa tarjota vesilasillista, kun janottaa.
Kai tämä on sitä jatkuvan talouskasvun markkinavoimaa.
Asiaa välissä, vaikka ei saisi mainostaa, niin asuntovehkeiden korjailija, kertoili aikanaan kun oli auton vaihto mielessä, että korin tiiveyden suhteen vähiten häntä on työlistänyt tetleffi.
Tp

Timo Haapanen 21.10.2021 11:22

Satavarmaa on kondenssiveden kertyminen irtonaisen osan kohdalle.

@timppa

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.