Kaben alden 3kw pannu

Heidi Hyttinen 04.04.2022 14:36

Viime kesänä ilmeni mystinen vika vaunussa, lämmitys toimii sähköllä moitteettomasti mutta kun laittaa kaasulle pannu yrittää käynnistyä muttei syty. Vikaa on yritetty hakea mutta ei ole vielä löytynyt. Kaasulla pannua käytetty erittäin vähän..


Kiitoksia vastauksista, vielä sellainen et jos joku tietää hyvän korjaajan varsinais suomen alueelta niin saa vinkata, olisi mukava saada lämmitys pelaan kunnolla ennen kesän reissuja
muokattu: 7.4.2022 10:45
Vesa Hakala 04.04.2022 14:50

Paineensäädin tarkistettu?

Kari Aspegren 04.04.2022 19:18

Minun autossa sama vika, uusittiin Alden sytytinyksikkö ja pelaa jälleen, Maksoi jotain 250,00€.

Urho Niskanen 05.04.2022 08:28

Vika saattaa todella olla paineensäätimessä, itsellä parivuotta sitten samallainen tapaus, jääkaappi ja liesi toimivat kaasulla normaalisti mutta lämmitin ei käynnistynyt. Helsinkicaravanissa sanoivat että kokeile ensin paineensäätimen vaihtoa, (säädin oli n.8v. vanha) ja todella paineensäätimen vaihdon jälkeen pannu alkoi pelittää normaalisti.

Kari Rautiainen 07.04.2022 10:45

Kun tuo 3000 tuli markkinoille niin ostin uuden Kaben jossa sellanen oli. Helevetin usein se sitte ei toiminut ja otin puhelimeen Kaben toimitusjohtajan Alf Ekströmin numeron muistiin että sain kylmältä vaunulta kotiin palatessa soittaa sille yöllä ja kertoa miten tuote toimii. Sitä korjattiin monta kertaa ja lopulta takuuseen vaihdettiin koko pannu. No ei toiminut. Lopulta vein sen Hamina-Traileriin tutkittavaksi ja naureskeltiin että varmaan joku ihan lapsellinen vika kuten pullon päässä säädin. Joo, kerkesin vartin ajaa ja hamina soitti että tää paineensäädin ei anna paljon mitään ulos. Vika oli siis siinä paineensäätimessä pullon päässä. Hintaa tuli hommalle kun koko pannukin vahdettiin uuteen matkalla. Helevetin monta kertaa ajelin perjaintaiyönä himaan kylmältä vaunulta ja koko ruljanssi oli se säädin. Mutta olihan se kiva aina kotiin ajellessa jutella ruåttiin Alfille että tilanne tämä. Ja kuten asiaan kuuluu niin kabe syytti Aldea ja Alde syytti kabea ja vaikka mitä. Alfille sanoin vaan etten ole missään sopimussuhteessa aldeen vaan olen ostanut kaben. Hoitakaan keskenänne miten parhaaksi näätte.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.