Ihmettelyä Skoda huijari nakun päivityksestä

Juha Savolainen 05.07.2018 18:48

Luotettava veturini skoda Oktavia päivitettiin huijauksista aikoinaan,ilmeni ruoka halut kasvoi tietokone näyttämän ja todellisen välillä ero kasvoi myös en tiedä pienenikö tietsikka kulutus,sitten ylläri pakokaasun kierrätys-haistelija EG sippasi ja uusittiin osallistuin 10 % kuluihin.Mielikuva tuli että huijaus alkoi kun Skoda kutsuttiin päivitykseen eli onko sinne päin kun diisselin hyöty suhde paranee typpi määrä lisääntyy ei kehtaa kusta ureaa tankkiin.Toinen näkemys tie urissa ajavia on paljo ei ehkä karavaanareita mut kaistalla suomessa henkilö autot mahtuis kaistan keskeltä +-40 senttiä kävisiköhän asiasta älämölö säästö puheet karavaanareitten suuhun

Rauno Riitinki 06.07.2018 21:42

Google-kääntäjällä käännettyä tekstiä?

Martti Halme 18.07.2018 11:33

Mutta ovathan isoilla mustilla Audeilla ja Bemareilla ajavat jo aikoja sitten tiedostaneet tuon teiden urautumisongelman ja siirtyneet ratsastamaan keskiviivalla.

Minunkin Golf-farkkuni huijaus "korjattiin" ja pian meni EGR-venttiili sököksi. Parille tuntemalleni on käynyt samoin. Kaikki kolme 1.6 TDI vehkeitä. Kustannusarvio puolentoista tonnin luokkaa. Onneksi maahantuoja tulkitsi huoltohistoriamme niin hyväksi, että laskua ei tarvinnutkaan maksaa. Aika hyvää kohtelua 5-6 vuotta vanhan ja 170tkm ajatun auton omistajalle. Kavereilla oli yhtä hyvä tuuri.
Suuressa Amerikanmaassa jos oikein ymmärsin maksettiin huijatuille 5000 taalaa, ellei autoa peräti lunastettu takaisin. Minä sain pienen paperikassin, jossa oli ensiaputyyny, turvaliivi ja hieno VW-avaimenperä oikein led-lampulla. Vaihtoon meni tuo huijauskorjattuni tiisseli. Pysyin merkkiuskollisena ja vaihdoin bensakäyttöiseen Sportvaniin, kun maahantuojan lähettämässä uskonvahvistuslehdessä sitä niin kehuttiin ja mukavaltahan se tuntuukin.
Lieneekö jo julkinen salaisuus, että nuo venttiilit paukahtelevat huijauskorjauksen jälkeen, vai laitetaanko tunnetun vaihoharhaisuuteni piikkiin?

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.