Hobby 560 KMFE Lastenkamarimalli

M[ENP[[ URPO H A 13.01.2006 19:43

Olen yllättynyt huomatessani että ko.vaunun takaseinästä on puuttunut eriste kokonaan noin 7-8 sentin levyinen osuus koko vaunun leveydeltä.Kysymys ei ole yhdestä yksilöstä vaan ainakin mallivuosien 2001..2005 osalta.Siis ei eristettä lainkaan vain ainoastaan sisäverhouslevy ja ulkopelti.Miksi juuri ko. vaunumallissa, koska siinä tilanteen pystyy tarkastamaan vaatekaapin takaverhouslevyn irroittamalla.Reklamoin havainnostani vuonna 2002.Takuu hoiti asian nopeasti kuntoon..mutta seurattuani messuilla ja näyttelyissä tuotekehityksen etenemmistä ko. kohteessa en voinut olla tuomatta asiaa yleiseen tietoisuuteen. Kyllä meillä ostajilla tulee olla varmuus tavalla tai toisella varmistua luvatun laadun toteutumisesta sekä havaittujen reklamaatioiden perille menosta.Toivoisin näille palstoille tulevan tämän tyyppistä tiedon vaihtoa..ettei meitä kuluttajina tietämättämme ohjata vääränlaisella tuotemainonnalla harhaan. Meidän tulee ymmärtää että sarjatuotannossa on tietyt yksilö virheet takuulla hoidettavissa,mutta edellä oleva laaduttomuus jatkuen vuodesta toiseen ei ole mielestäni hyväksyttävää edes vetoamalla edullisempaan tuotehintaan.Toivon että jokainen ko. vaunumallin omistaja tarkistaa oman vaununsa ja reklamoi asiasta

MÄENPÄÄ URPO H A 16.09.2006 21:46

Kävin eilen 15.9.2006 Lahden Caravan messuilla ja tarkistin onko Hobby 560 KMFE Lastenkamarimallissa ko. eristeet takaseinässä vuoden 2007 mallissa , mutta samalla tavalla oli pelti näkyvissä kuin vuoden 2001 mallissakin.

HYTTILÄ ESKO O 17.09.2006 10:10

Että niitä itsekin vielä saksasta haetaan. No on maailmassa varmaan hullumpiakin asiota himoittavaksi. :-)

RANTAESKOLA JANNE 21.09.2006 19:28

Jos tarkoitattte sitä styroksieristettä niin ainakin meidän kuukauden vanhassa vaunussa on kaikki ihan OK, n 5cm korkuinen vaakasauma eristeessä on mutta kyllä siinäkin on eriste. Ehkä se sauma on se paikka josta teillä tuntuu eriste puuttuvan. Helpotuksen huokaus itselleni!!

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.