Hobby 540 muviosien korjaus

Kari Nuutinen 10.03.2018 17:44

Huomasin tuossa äskettäin .että on talven aikana etukulmaan tullut halkeama.onkohan kellään tietoa pystyneekö korjaamaan ilman koko etukulman vaihtoa.ihmetyttää ko muviosien laatu vaunu on vm.07 ja ollut kokoajan talvet katoksessa .edellisessä solikassa ei ollut koskaan vastaavia ongelmia

Rauno Kytömäki 11.03.2018 20:18

Täälläkin paljon keskusteltu aihe, sinänsä muovin laadussa ei ole vikaa vaan alkuperäisessä kiinnityksessä isot lämpötilanvaihtelut aiheuttaa tuon. Ovat takuuna noita vaihtaneet mutta tuskin noin vanhassa enää onnistuu. Vika on kosmeettinen ei haittaa käyttöä voi korjata vaikka korjausmassalla. Mikäli vaihdat muovin niin on melko kallis.

Jari Oja 19.08.2018 16:58

Korjasin moottoripyörän muovikatteen tukemalla halkeaman kiinni ja levitin sitten Liquisol kumimassalimaa takapuolelle, tuli hyvä ja kestävä.

Matias Hallikainen 07.10.2018 20:26

Moi minulla olisi hobbysta kysymys.
Eli olen tuore omistaja ,tänään tyhjentelin harmaavesi järjestelmää niin mitkä ovat auton takaosassa olevat kaksi mustaa kumiputken pätkää ja miksi sieltä tuli vettä kun tyhjensin järjestelmää,oli siis auki myös tuo harmaasäiliön tyhjennys.hanat kun olivat sisällä auki niin tuntuu että tuli sieltä takaosasta ulos eikä harmaasäiliön kautta??

Kiitos !t matias

Heimo Turunen 09.10.2018 22:49

Minulla on myös pari putkea josta tulee vettä sillä pannu tyhjentää niiden kautta vetensä pihalle. Toisesta tulee vesijärjestelmässä oleva vesi. Sopivalla säällä operaatio on automaattinen kun jäätymisuoja laukeaa.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.