Hiihlomalla tunturiin

ANTTILA RAUNO 19.01.2007 08:52

Mulla on Solifer 5602 I. Löytyiskö kokemuksia minkä lainen vetää talvi liukkailla ? Tarkoitus olis mennä maaliskuussa Ylläkselle hiihtolomaa viettään...onko kukaan käyny Ylläsjärjen puolella olevalla vaunualueella !? Kokemuksia otan mielellään vastaan. Anttila Rauno SF- 117611

KORHONEN KARI 21.01.2007 12:39

No eipä ole Soliferin talvivetäjiä liikkeellä!En minäkään mutta Ylläksellä useamman talven viettänyt männä vuosina.Järven puolella viimeksi 2003 keväällä joten paikka päivittämättä.Varaa paikkasi alueelta mahd.ylhäältä niin ei tule hiki rinteeseen/kuppilaan mennessä,rinteessä se kuitenkin tulee.Saunat oli hyvät,samoin suihkut.Huoltorakennuksessa on pelejä lapsille ja hotelleissa norm.menot.Uusinta hot. ei silloin ollut.Hiihtoladut vieressä. Kun ajat sinne ylös pidä reipasta vauhtia ettei hyydy meno,tie jyrkkenee lopussa hieman.On yleensä hyvin hiekotettu.

MÄKIMAA REIJO 03.02.2007 21:09

Hyvä on vetää,kunhan on talveen sopiva veturi,eli etuvetoinen tahtoo jäädä sutimaan.On kokemuksia 6102i:n kanssa.Olen kausipaikalla ja olen kyllä viihtynyt.Täällä pääsee rinteeseen ja ladulle melkein vaununovelta.Nyt ei matkakaan tunturin toiselle puolen ole kuin 13km.Huonona voisi pitää sitä,että vesipiste ja kemsan tyhjennys paikka ei välttämättä ole ihan vieressä.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.