Alipaine wc vaunuun

JUOPPERI JOUNI 29.12.2007 23:27

Hei onko kenelläkään kokemuksia alipaine wc:stä vaunussa. Tai tiedossa esteitä sen rakentamiselle. Näytti erään tarvikemyyjän sivuilla tarjottavan vaunuun kohtuuhinnalla pyttyä ja säiliöä. Säiliön isommaksi vaihtamalla pääsisi kenties jokailtaisesta kasetin hinaamisesta, ja saavuttaisi lähes koti wc:n mukavuuden, vai toiveuntako vaan. Tyhjennyksen voisi kenties hoitaa murskaavalla septipumpulla ja 25mm letkulla, ilman säiliön kantamista, aina alueelta lähtiessä. Vaunua en pidä kausipaikalla ja jos joskus olen viikon paikallaan voisin käydä vaikka kerran välissä säiliöt tyhjentämässä. Wc:n kokema kehitys tuntuu jääneen kahdessakymmenessä vuodessa, tyhjennysluukkuun ulkoseinässä.

SARANPÄÄ MATTI L 30.12.2007 11:55

En tiedä onko alipaine-wc:tä toteutettu vaunuissa, mutta -07 mallista alkaen Kaben Travel Masterissa se on, muistaakseni Dometicin malli. Käytännön kokemusta minulla ei vielä ole.

Mitä hyötyjä sillä sitten saavutetaan, ainakin äänekkäämpi se taitaa olla? Mutta kun se on toteutettu asuntoautossa niin lienee rakennettavissa vaunuunkin.

JUOPPERI JOUNI 01.01.2008 21:40

Täytyy käydä tutustumassa Kaben toteutukseen. Olisi mielenkiintoista kuulla kokemuksia käyttäjiltä, olisiko riittävästi etuja että kasetti-wc kannattaisi vaihtaa kyseiseen malliin. Ei ne lisä-äänet tietysti mitään toivottavia ole, mutta jos lopputuloksena on myös varmasti tyhjä pytty niin kai ne äänet voisi sietää.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.