Adrian vaunuista

JUUTILAINEN MARKO 18.01.2007 17:32

Onko ihmisillä kokemuksia Adrian vaunuista? Varsinkin näistä hieman uudemmista 2000-luvun puolella valmistetuista.

OKSANEN HANNU 18.01.2007 18:48

Moi! Meillä on ollut nyt kaksi vuotta Adria Unica B 502 Up vm 2002. Ei ole tarvinnut katua, ollaan hyvin tyytyväisiä. Kaikki on pelannut, ei ole tarvinnut vaihdella osia. Ja on suhteellisen hyvä vedettävä, aikaisemmin oli solikka 450 vm 85. Onhan Adria hieman painavampi, mut laitatin pakun renkaat viime kesäksi ja se oli erinomainen ratkaisu. Veturi on mersun Sprinter. Ollaan kolmin kuljettu, kaksi aikuista ja yksi teini-ikäinen. Hyvin on sovittu ja kaikinpuolin ollaan tyytyväisiä. Vaikuttaisi hinta/laatusuhde olevan kohdallaan.

TUOMINEN MIKA 18.01.2007 23:39

Moi,

Meillä on Adora 512UP -05 eikä valittamista. Tojotien perässä ainakin tullut ihan hyvin ja omapainokin numeroitten mukaan kohtuullinen vaikka kokonaispaino onkin 1500kg. Hobbyakin kävin katselemassa, mutta Adriaan veti lähinnä Alde, hinta ja paino.

t.Mika

HUHTI TIMO A 19.01.2007 16:06

Meillä on ollut kolme Adriaa.Ensimmäinen 743 PU v.2001.Toinen 660 Uk v.2004 ja kolmas taas 743 v.2007.Kaikki on olleet erinomaisia sekä asumisen,että vetämisen suhteen.Ainoana miinuksena voisi sanoa ,että vc:n raikasvesi saisi olla erikseen talvikäyttöä ajatellen,ettei tarvitsis täyttää koko järjestelmää.Meillä on viisihenkinen perhe ja ainakin meidän tarpeisiin ehdoton peli.

NURMELA ISMO 20.01.2007 13:46

Meillä on 613PK vm. 2004 ollut puolisen vuotta.

Tyytyväisiä olemme olleet, etenkin nuo vuodejärjestelyt - ei tarvitse aamulla vääntelemään pöytiä kasaan kun on koko perheelle valmiina vuoteet. Myös iso jääkaaappi on mukava. Tekniikka on toiminut moitteetta sen ajan mitä olemme käyttäneet, Alden saloihin tutustuessa tosin meni hetki.

Talvikäytössä kaipaisin tunturikytkintä, sen saisi varmaan teetettyä. Etuosan kaasupullokotelon luukun päälle myös pitäisi touhuta muovinen suoja (joka monilla kausipaikkalaisella näyttää olevan) ettei luukun saumojen väliin kerry jäätä. Adriassa tuo keulan muoto aiheuttaa pientä päänvaivaa. Tosin ei tuota nyt tule monesti auottua kun käytämme pääösin sähkölämmitystä, eikä kaasua. Uudemmissa Adria malleissa tuohon on tullut kai jotain suojaa saranoiden ympärille.

NIEMINEN HELI 21.01.2007 14:05

Vaihdoimme juuri pois adria classic 613 pk vm. 2004. Kokemuksia osui kohdallemme negatiivisia yhden vaunun osalle mielestämme liikaa. Ikkunat halkeili (liian kireälle asennettu?), vaunun etuseinä helkesi, varustelu oli luvattua puutteelisempi ja muitakin ongelmia oli, mitkä ei sinänsä liittynyt vaunun merkkiin joten ei niistä sen enempää. Positiivista oli, että takuu & myyjäliike korjasi viat ilman suurempia mutinoita. Tämä malli oli myös suhteellisen näppärä malli lapsiperheelle, isoine jääkaappeineen ja kerrossänkyineen, sekä painoltaan sopi vielä joten kuten joillain tavallisilla autoilla vedettäväksi. Vietimme aikaa vaunulla ympäri vuoden kovillakin pakkasilla. Tosin ei niin lämpimästi kuin pohjoismaisissa vaunuissa asuvat, mutta jostainhan on tingittävä kun hintakin on huokea. Pääasiassa itse en henk.kohtaisesti ostaisi takuuaikaa ylittänyttä adrian vaunua, etenkään talvikäyttöön...

VARIS VESA 21.01.2007 15:11

Siis oliko etuseinän halkeamisen syy kenties kova pakkanen vai mikä?

NIEMINEN HELI 21.01.2007 15:38

Emmepä tiiä... Vaunu oli kausipaikalla ja kerran keväisenä päivänä huomasin etuseinän pokkauksissa halkeamat. Näitä on kuulemma ollut, itse en ole muihin törmännyt joten en kommentoi sen enempiä, mutta pakkasiin ja muovin laatuun vaiva lienee liittynee... Uusi pääty saattanee olla ehkä parempilaatuinen?

JUUTILAINEN MARKO 25.01.2007 20:50

Kiitos vastauksista! Hyvä saada kokemuksia tietoon ennen vaunun valintaa. Adria on sisustusratkaisuiltaan uudenlainen ja todella hieno (varsinkin Adiva), mutta vaikka hiukan tylsäksi käy perinteinen Solikka, on se kuitenkin tutumpi ja jotenkin luottaa enemmän perussysteemiin. Kertoohan se väkisinkin jotain, että Solikat pitää hintansa päällä puolta paremmin vanhempana. Voi olla että ässä-malliin päädymme, vaikka Adrian sisustusratkaisut kyllä vetävät erilaisuudellaan puoleensa. Sellainen vielä, että mieheni tunnuksilla tässä kirjoitan, että Marko ei ole vastuussa näistä kirjoituksista.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.