Adrian tiivistystarkastus ja huolto,muutos ehtoihin.

Matti Marttinen 10.10.2019 10:57

Huoltokirjassa huolto 2: suoritettava 22-30 kuukauden kuluttua toimituspäivästä.Tähän on tullut muutos joka on tärkeä huomata, sillä nyt on vuosittainen toimenpide tehtävä +-1 kuukautta edellisestä huoltokerrasta eli muutos on merkittävä.Varmasti huoltoliikekin informoi asiasta ja maininta on huoltoraportissakin mutta laitoinpa tiedon vielä tännekin, sillä jos et oikein toimi niin vauriotapauksessa jos havaitaan että huolto on tehty myöhässä ollaan heikoilla takuukorvauksen kanssa.

Tapani Pokkinen 10.10.2019 11:44

En tiedä muista merkeistä, mutta omalla kohdalla ainakin Hymerissä oli tuo tiiveystakuu mallia hyvää päivää kirvesvartta. 2v vanhassa B-klass Hymerissä oli vesi valunut uudesta asti, väärin kiinnitettyjen jääkaapin taustojen ulkoläpiviennit kiinitetty tyhjän päälle ja vesi valunut sen 2v auton sisälle. Huollossa väitettiin kaiken olevan kunnossa ja auton olevan täysin tehtaan ohjeiden mukaisessa kunnossa? Rakenne kuulema kestää takuun ajan vaikka sisävanerit aivan märkinä kupruilee? Kyseessä oli Kempeleen Rintajouppi, miten lie muiden hupihymereitä myyvien liikkeiden kanssa?

Juhani Backman 10.10.2019 12:47

Eikö kannata ottaa yhteys suoraan maahantuojaan tai tehtaalle, ja kuluttaja asiahenkilöön? Kun on valmistus viasta kyse niin eihän takuun pitäisi vaikuttaa mitenkään onhan tehtaalla tuote vastuu.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.