Adria B 1999

LÄHTEENMÄKI-JUNG KRISTA 06.03.2007 11:36

Haluaisin lisätietoja kyseisestä vaunusta vuosimallista 1999 ja truman lämmittimellä. Emme talvivainuile, mutta pärjääkö keväästä syksyyn? Onko tämä "B" jokin kevyempi Adria mallisto--> "Seinät pahvista" Etsitään hyviä ja huonoja puolia sekä kommetteja. -Kiitokset vastauksista-

ALAVIUHKOLA MARKKU E 08.03.2007 05:45

Turun messuilta 1996 osui silmään Adria Unica B502, joka sitten tuli messujen jälkeen vaunuksemme.Vaunu palveli vuoteen 2003 meitä, eikä siinä sinä aikana ilmennyt mitään vikaa, joka olisi johtunut huonosta laadusta valmistuksessa. Aikaisempi vaunumme oli ollut Matkaaja ja sen vuoksi Adriaa piti heti talven tultua mennä kokeilemaan. Vietimme siin joulun pyhät -96 Ounasvaaran alueella laskettelurinteen alapäässä. Jouluyönä pakkasta -36. Lämmin riitti! Vaunussamme oli kyllä Primuksen pannu. Tästä rohkaistuneina veimme vaunun talvipaikalle, tosin etelärannikolla. Hyvin tarjettiin, emmekä olleet kaasupullon vaihdosa useammin kuin pohjoismaissa valmistettujen vaunujen omistajat. Seuraavassa vaunussamme oli Truman ilmakeskuslämmitys ja silläkin tarkeni. Adrian parhaimpana puolena pidimme juuri hyvin tehtyjä kalusteita. Mitään ei koskaan irronnut kalusteista käteen. Jos ihastumasi Adria on pidetty kunnossa - unohda ennakkoluulot! Markku.

LÄHTEENMÄKI-JUNG KRISTA 08.03.2007 11:59

Kiitos vastauksesta. Meilestäni nämä kaapistot oli tukevamman tuntuiset kuin saman ikäisessä Hobbyssa, ja muutenkin vaunu vaikutti tukevalle siihenhän voi lastata jopa 400 kg tavaraa mukaan jos haluaa. Ja Lmc: hen kun vertasimme niin etupullokotelo oli Adriassa tukevampi. Mutta tämän Truman kanssa "läträily" pelottaa, mutta kokeillaan niin tietää sitten henk.koht. miten se pelittää. Näitä lisävarusteita Trumaan saa mukavaan hintaan ja se lämpenee nopeasti. Ei tarvitse tehdä sitä keväistä pannun ilmausta ja ei tarvitse pelätä että patterit vuotaa. Kun sitä käyttöä vaunullamme tulee vuodessa noin 25 vaunuvuorokautta, siitä syystä pohjaratkaisu veti nyt pitemmän korren vaihtaessa ja valintaa tehdessä. Ennen se on ollut laatu ja lämmitysjärjestelmä, koska tarvitsemme vaunua myös talvella. Oli kiva kuulla hyviä puolia Adriasta. Kaupat teimme eilen:-)

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.