ADRIA 663 UK kokemuksia kaivataan

MUSTONEN PAULA 08.08.2006 11:26

Hei, naapurimme on aikeissa liittyä karavaanareihin ja hankkimassa ensimmäistä vaunuaan. Heillä on 6 henkinen perhe, ja ovat kiinnostuneet ADRIA 663 UK-vaunusta (vm-04-06). Jos jollakin omia kokemuksia tai kuullut toisilta ko vaunusta, niin naapurini kuulisi mieluusti. Olen ymmärtänyt että vaikka ei ole vielä jäsen, voi kuitenkin lukea vastauksia...vai onkohan tämä näiden sivustojen väärinkäyttöä ja epäsuotavaa kysellä tämmöisiä... terv. nimimerkki naapurin puolesta ;-)

ANTTILA TINA 29.08.2006 17:33

Hei,

Ostimme kesällä -o6, kyseisen vaunun vuosimalli -05. Lapsia meillä on kolme joiden ikä jakauma 9 viikosta 7 vuoteen. Olemme itse olleet ainankin näiden kuukausien perusteella tyytyväisiä valintaamme. Mutta vertauskuvaa meilläkään ei ole, sillä tämä oli ensimmäinen vaunu myös meille. Mutta ensimmäiseksi vaunuksi voin suositella :-) Toivottavasti tämä auttoi edes hieman naampureitasi ,hyvää syksyn jatkoa.

SALIN SAMI 03.09.2006 14:42

Hei Meillä on kyseinen vaunu vuosimallia -06. Ainut minkä meillä on tullut vastaan niin akkulaturi oli viallinen ( uusi vaunu) ja keitti akun tyhjäksi. Mutta se vaihdettiin uuteen takuuna. Myyjä sanoi että kaikkiin heidän toimittamiin Adrian vaunuihin on vaidettu takuuna uudet laturit ja akut. Hieman on jäänyt kaipaamaan roskakoria ja lukuvaloja makuosastolle. Sekä pistorasioita voisi olla myös työtasojen päälle eikä siinä etupanelissa. Muuten ei ole valittamista.

SUNDSTRÖM MARJO 06.09.2006 17:35

Tuttavillamme on samainen vaunu ja he ovat ratkaisseet keittiön pistoke asian vetämällä jatkon istuin ryhmän sivussa olevasta pistokkeesta tiskipöydälle. Tv-kaapin ja työtason väliin ostivat pari laatikostoa joiden takana johto kulkee näppärästi. Lapset kuvittivat pahvilaatikosta soman roskiksen avohyllyjen alle lattialle. Lukuvalot hankkivat tarvikeliikkeestä ja ovat olleet todella tyytyväisä hankintoihinsa ja vaunuun kans!

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.