Merkkiriippumaton (ajonevon tekniikka)huolto (PK-seudulla)

Seppo Mäenpää 02.09.2020 17:17

Onko suosituksia tai "älä ihmeessä" kommentteja monimerkkihuolloista. Puhutaan nyt retkeilyauton ajoneuvotekniikasta (moottorin öljyt, suodattimet, jarrut, alusta). Eli missä ootte käyttäneet? Kaasut ja retkivermeet katsotaan alan pajalla, mutta lähinnä tuo ajoneuvotekniikka kiinnostaa. Tiedän, että öljyjä, hihnoja ja suodattimia vaihtelevat myös karavaani-pajoilla, mutta esim alustan huolto/tarkastus ei kuulunutkaan valikoimaan kysyessäni. Eli samalla sitten huollattaisin koko ajoneuvotekniikkapaketin luotettavassa, kohtuuhintaisessa paikassa, jos moisen löytäisin.

Ilkka Yrjönsalo 04.09.2020 09:20

Kysy Tuusulasta Sulan Autopalvelu ! En tosin tiedä mitä kaikkea haluat autostasi tarkastettavan? Toistaiseksi olen saanut tuolta palvelua kaikkiin kohtaamiini ongelmiin.
ps. laita vastaus palstalle kun olet kysynyt. onko jotakin mitä ko. paikasta ei saa.

Seppo Mäenpää 04.09.2020 18:33

Tänks Ilkka! Kuten mainitsin, niin etsin "normaalia" pakettiauton tekniikkahuoltoa (moottori, alusta, jarrut, valot - katsastukseen ja käytön varmistukseen). Parikin vinkkiä olen saanut. Lisään tään joukkoon ja kerron kokemukset (ensi keväänä kun huolto on ajankohtainen).

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.