Matkailuauton myynti asiaa !!!!!!!!!!!

Hannu Leskinen 01.06.2019 18:38

Mulla oli matkailuauto myynnissä,,,tuli soitto että kaveri tulee hakemaan perjantai iltana ,hän maksaa tilisiirtona , maksu tositteesta kopio sähköpostiin .Heräsi epäily,onneksi oli tutuilla henkilö joka oli kyseisessä pankissa töissä
hän tutki lauantaina maksu suorituksen tositetta,,,,,,,oli väärennetty VAROKAA tällaisia ostajia...

Toivo Koistinen 01.06.2019 19:38

Oikein, ja hyvä oli kun kerroit asian. Perjantaina, kun pankit sulkeutuu, on parasta siirtää ensiviikkon, ja ehdottomasti tuntematoman ostajan kansa mennä pankkiin tekemään kauppa.
Maksoipa miten tahansa, niin pankki varmistaa se oikeellisuuden. Samalla kaupa tule todistetuksi
Nimittäin tosinpäin, jos ostaa kallista, ja lupaa maksaa etukäteen myjälle pankkin, voi joutua petetyksi.
Oli hyvä tuo sinun kirjoitus.
Tp

Seppo Suomi 01.06.2019 20:27

Puhuiko millasta murretta ?

Veli-Pekka Merikallio 02.06.2019 14:24

Lähiaikoina olen tehnyt kolme autokauppaa (myynyt), maksupolitiikan olen hoitanut oman läppärini pankkiyhteydellä ajantasamaksuna, suoritus näkynyt heti omalla tililläni (sattumaako?) ja homma ollut sillä siisti, tavara on vaihtanut omistajaa.

Nyt tuntuu olevan tuskaisaa Hymerin myynti, 1600 katselukertaa Nettikaravaanissa, vain pari suosikkilistausta ja vain yksi puhelinsoitto. Olenkin kahden matkiksen loukussa, vaan haitanneeko tuo mittään, näyttää äveriäämmältä, kun kaksi seisoo rinnakkain.

Ville Säynäjäkangas 02.06.2019 22:03

Jaahas, onko Tommi Aura siirtymässä karavaanariksi? :D

Veli-Pekka Merikallio 03.06.2019 16:31

????????????????????????????????

Ville Säynäjäkangas 05.06.2019 18:05

Tommi Aura on ehkä suomen tunnetuin autohuijari. Toiminut jo 90-luvulta saakka. Monilla autoilla lähtenyt koeajolle tulematta ikinä takaisin. Myös kyseisiä pankkisiirtohuijauksia tehnyt. Sinänsä erittäin ikävä asia saa mielestäni jo huvittavia piirteitä, koska onnistuu kerta toisensa jälkeen jo kymmeniä vuosia. Eikö ihmiset opi varomaan ikinä? Itse olen ottanut tavaksi autoja ostaessa ja myydessä näyttämään ensin oman ajokorttini ja sitten pyydän nähdä ostajan/myyjän ajokortin. Jos tämä ei käy, niin kaupankäynti loppuu siihen. Ja on loppunutkin. Rahat pitää tulla kouraan tai näkyä tilillä, ennen kuin omistussuhde vaihtuu.

Toivo Koistinen 05.06.2019 18:40

Muta kun raha on tilillä, niin kyllä tavarakin pitää olla ostajalla. Ei ole harvinaista myydä nykyään olematonta.
Tp

Veli-Pekka Merikallio 06.06.2019 11:44

Kiitos Ville infosta, tuo henkilötunnistus vaikkapa ajokortilla on juuri oikeaa toimintaa.
Itse vaivaudun aina sen verran yksityisillä autokaupoilla, että haen setelit pankista ja maksan käteisellä, samaa toivon ostajalta, tai sitten marssimme yhdessä pankkiin.

Heimo Turunen 06.06.2019 12:03

Parasta on tehdä kaupat pankissa. Silloin mistään maksuasioissa ei ole ongelmia. Samoilla tulilla sama mennä vakuutusten tekoon ja siellä se rekisteröintikin sujuu. Suurta summaa nostaissa saa selittää ja vastaavasti tallettaessa on annettava selvitys.
Pari viimeistä matkailuautokauppaa olen noin tehnyt ongelmitta. Yksityiseltä myyjältä saa vähän ajetun tarpeellisilla varusteilla ilman liikkeen provikkaa mielestäni edullisesti.

Mauno Heikkinen 24.02.2020 20:55

Tommi aura koitti kusettaa minulta autoa !
13k kärry. Tapahtuma 11.2.2020

Toivo Koistinen 25.02.2020 09:13

Kuinka se nykyään, jos myy kalliin tavaran, ja ostaja saapuu salkussa seteleitä pino.
Nykyään ei seteleiden väärennys kuulemma ole kummoista samoin kai henkilötunukset. Mikäli ostajalla ei ole henkilökorttia
Mitä pankki sanoo, jos menet sinne paksun setelinipun kansa, jotta nämä tilille, kun tuota rahan pyykkäystä harrastavatten
Olisiko kuitenkin se kaupan teko parasta hoitaa pankissa, ja setelit pankkiin. Tosin pankki kontorit, ja, poliisiasemat alkaa olla kohta Suomessa yhtä harvinainen näky kun tiekarhu.
Eli miten sitten. Siirrätkö ostaissa rahat myyjän tilile etukäteen, jos vaatii, tai myyjänä vaaditko, kun miten pian pankissa siirto näkyy.
Tp

Timo Haapanen 25.02.2020 10:31

Näkyy sekunnissa jos on sama pankki. Ei mitään ongelmia toimia ilman rahakasaa, mistä sen rahan edes saa.

Ihmisillä on useita tilejä, varmasti löytyy sama pankki ellei niin käy avaamassa.

Ulkomailla kävijöillä on siellä touhuamisen vuoksi hyvä jos on useita tilejä.

@timppa


Edellistä matka-autoa myydessäni ostaja räpläsi olohuoneessa kännyllään rahaa mun tilille samalla kun minä tältä koneelta hain trafilta varmennetta myyntiä varten. Pari minuuttia ja auto oli hänen ja rahat mun tilillä.
muokattu: 25.2.2020 10:34
Esko Tanska 07.03.2020 21:46

Onko muille tullut tekstiviestiä halukkuudesta ostaa omistamasi matkailuauto? Sähköpösti osoite on: ilove-caravan@hotmail.com. Nimenomaan "sähköpöstiosoite".

Matti Sirkiä 08.03.2020 00:32

Meille tuli emännän puhelimeen samanlainen viesti. Emäntä tuli näyttämään viestiä minulle kysyen, että mitä tämän kanssa tehdään. Poistin viestin puhelimesta sanoen. Mitään muuta ei meidän tarvitse tehdä asian eteen.

Jouni Koljonen 26.04.2020 16:06

Minullekin on tullut kahdesti samalta ilove-caravanilta kysely, olisko as-auto myytävänä.
Nyt täytyy kuulostella, vieläkö kysyy. Ja tiedustella, mahtaako saldo riittää vain käteisostona, jos ko. herra ottaa yhteyttä.
Itse en aio olla tämän enempää myynnistä kiinostunut, ainakaan noin epämääräisen kaupankäynnin perusteella.

Satu Valkila 29.04.2020 08:26

Meille tuli viesti myös tuolta, eikä ole Kottero ollut myynnissä koskaan. Ovatko siis mistä hankkineet listan asuntoautoista ja heidän omistajista?

Toivo Koistinen 29.04.2020 10:57

Mule eivät laitya viestejä. Vuosia sitten käytiin karavaaniliikeessä ohikulkisa kaffela, ja kaupantekoahan ehotteli.
Käytiin kahtomassa latoseisojaa, nin tuumasi.
Koita myydä suoraan, tämä on lian epäkäytännöllinen myyntiin. Pimeä takaosa, kun ei ikkunoita. sängyt matalalla, joten tavaratila olematon. Tule sitten ostamaan, täällä on malleja.
Rehellinen mies oli hän. Että semmosta.
Tp

Juhani Backman 29.04.2020 14:03

Minulle soitti bestcaravaanilta kyseli onko vielä vaunu/asauto että tulisitko katsoo uusia/vaihtuvalta sanoin että ei nyt uskalla kun on toi korona niin ei tiiä, eikä ole tarvetta kyselin onko hiljaista niin sanoi hiljaisuuden jälkeen että on aika hiljaista ja kiitti sitte että moi.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.