Minun Fiiuko se papattaakin?

LINNAMÄKI LEA 18.10.2009 04:23

Voe yhen kerran. Luulin jotta jokkii lähimmäinen tuossa alako uamusta jo agregatillaan sähköö jauhoo kun semmonen papatus alako kuuluu. Olin päivän poissa autolta, ja pimiässä tulin takas. Aina se vuan papatti. Aattelin, jotta jopas on ihteesä täynnä oleva lähimmäinen kun ei kelepoo tolopasta sähkö, vuan pitää ihte sitäkiin alakoo väkertämmään sähkötolopan juuressa.

Sitten pimiässä aloin aattelemmaan jotta lähen vakkoilemmaan, kuka se oekeen on, jotta kun ei ies yksikkään lakkoo tuota papatusta pitämästä. Käppälöettin tuossa ruohikolla, vuan ei kuulunnu mittään. Kun tulin autoon, tuas papatti.

Häh, onko se tää minun Fiijuni, joka papattaa. Mänin tuas ulos, vuan ulos ei kuulunna mitään. Kyllä se tään täötyy olla, mutta kun ykskorvasena ei sua selekoo, mistee päin autoo se tuloo se paukutus.

Katkasin jiäkuapin toiminnot pois piältä, ei lakanna papattamasta. Aattelin, jotta sitten ei jiä muuta mahollisuutta, kuin lämmitysjärjestelmä.

Katkasin lämmityksen ja puhalluksen. Aina vuan papatti. Neuvoton tässä on, en minä ainakaan ymmärrä tään enempee. Lämmityksen jätin piältä pois ja aina papatti.

Varpaeta alo paleltoo, ennenko papatus yllättäin sitten loppu. Ähäh, jopas löysin lähetysaseman. Aattelin, jotta jiähtyköön, josko se käöpi "liijoilla kierroksilla"?

Nyt vähän aekoo sitten laetoen lämmityksen taksin, ei vielä ainakaan papata. Mikähän tuo papatus liene ollu? Kaekkee kanssa.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.