Matkailuautot

OLLILA URPO 02.10.2009 11:41

Sattuko kellään olemaan Ivecon alustalla olevaa asuntoautoa ääntääkö tai vollaako perä ja mikä neuvoksi jos ääntää. Toisksi kysyn koskee lähinnä integroituja autoja kuuluuko radio hyvin ajaessa , joka paikassa , missä olisi antenin oikea pikka ja minkälainan Kiitos hyvistä ja asiallisista vastauksista

VALLIUS MARTTI 02.10.2009 13:54

Ivecon perä ei ole aivan äänetön mutta perä kestää sitä huolimatta ei syytä huoleen.Minulla on täys intekronoitu ja ei ole ohjaamo meluisa stereot kuuluu hyvin.

KOTILAINEN ISMO 02.10.2009 14:42

Joo vollaa se perä. Lahden Iveco-huollossa kertoivat, että Ivecon kuorma-auton perät ääntää aina. Busseihin tehdään kuulemma perät jotka ei ulvo. Jokainen perä on vielä oma yksilönsä, eli ne ei ulvo samalla tavalla jokainen. Meillä perä on nyt vollannut 52000 km samalla tavalla. Mitään muutosta äänessä ei ole tapahtunut ja matka jatkuu.... Meillä integroidussa autossa radioantenni on kuskin kohdalla katolla etukulmassa. Radio kuuluu hyvin.

PELLIKKA ERKKI 04.10.2009 12:13

Jos Ivecon perän huhotin venttiiliin ei ole tehty muutosta on mahdollista että venttiili menee tukkoon ja öljy tulee kardaanin stefan kautta ulos. Elikkä venttiili pois ja letku tilalle.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.