Kojelaudan valot

KOSKELA ERKKI 20.09.2009 10:17

Hei lajitoverit

Ducatossani 2,8 -00 on lämmönsäätö- ja valosäätönuppien kojetauluvalot pimenneet. Mittarivalot toimivat, joten ei liene sulakevika. Olen etsinyt kuumeisesti räjäytyskuvaa, josta selviäisi, miten ko. polttimot vaihdetaan. Olisko jollain tietoa, mistä ko kuva löytyy tai miten helposti ne polttimot voi vaihtaa? Eilisen teeren poika en ole, koska olen niitä vaihtanut joskus Toyotaan ja Audiinkin, mutta en haluaisi tehdä ylim. työtä tai aiheuttaa vahinkoa, joten viisaana(?) kysyn viisaammilta ensin.

Nykyisin nuo polttimot tuntuvat olevan kovin lyhytkestoisia, vaan ennen niitä ei palanut, muistaakseni.

Jo etukäteen vaivannäöstä kiittäen.

KOSKELA ERKKI 21.09.2009 13:20

Homma hoidettu. Citroenin keskustelusivuilta löytyi ohjeet ja homma oli tehty n 20 minuutissa, kun pähkäilin jälkiasennetun radion kanssa. Siellä on kaksi lasikantaista 1,2W polttimoa, jotka oli helppo vaihtaa pienten pihtien avulla. Isosorminen kun tarvitsee noita kirurgin työkaluja!

Kaikille karavaanarisiskoille ja -veljille hienoa syksyaikaa.

HALMEENMÄKI JUHANI 23.09.2009 23:22

LED-versio kestää sitten kauemmin. Tuppaa noita polttimoita menevän monestakin syystä, etenkin se että kaikki on valaistua lisää kulutusta. Lämpö nousee ja tappaa polttimot, ja ennen kun ei ollut moisia niin ei mennyt lainkaaan polttimoita.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.