Se Korkeuden arviointi

SALO MARKKU 16.09.2009 20:46

Karavaanari ajoi autonsa jumiin kauppakeskus Jumbon parkkihalliin Vantaalla. Parkkihalli madaltuu ulos tultaessa, ja kuski ei ollut osannut arvioida autonsa korkeutta oikein.

– Auto oli kiilautunut oikein kunnolla kiinni. Jouduttiin laskemaan ilmaa renkaista, jotta auto saatiin irti, kertoi päivystävä palomestari Simo Koponen Keski-Uudenmaan pelastuslaitokselta.

Kaiken lisäksi auto veti parkkihallin katosta sprinkler-putket alas, ja parkkihallin lattia täyttyi vedellä. Jotta katastrofi olisi ollut täydellinen, alkoi kellarissa olevasta varovesialtaasta pulputa teknisen vian takia lisää vettä halliin.

– Ei ollut hukkumisvaaraa, mutta sukankastumisvaara oli, Koponen kuvaili.

Autoa ajoi noin 50-vuotias mies. Tapaus sattui tänään keskiviikkona iltapäivällä.

TUPPURAINEN PETRI 16.09.2009 20:55

"Se korkeuden arviointi"

Niinpä, ja maalaisjärjen käyttökin on sallittu. Mennä nyt tuollaisen kopin kanssa yleensäkin johonkin ahtaaseen parkkihalliin. Juu, tiedän kyllä Jumbon hallin, on varmaankin Tikkurilan Anttilan jälkeen Suomen toiseksi ahtain paikka.

VÄLIAHDE JUSSI 16.09.2009 22:20

No joo tekevälle sattuu. Mulle kävi ,että varotus puomin alta meni ,mutta sillan alta se ei sitten olisikaan mahtunut,ruvettiin peruuttamaan muun liikenteen häiriöksi.Heti takana tullut tuli ohjaamaan liikennettä. Mitä yleensä parkki hallin mennään muilla kuin henkilö- tai jako autot?

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.