Katon ja alkovin liitossauman massaus

MÄKELÄ JANI 17.08.2009 16:12

Autosssa (-08) Elnagh on jätetty kokonaan saumaamatta peltikaton ja alkovin välinen rako. Sivuilla sensijaan on massat. Selvästi tehtaalla on harkiten jätetty tuulilasin alueelta ks. toimenpide pois.

Olsikohan syytä tehdä itse tämä homma vai onko kyseessä pakollinen tuuleentumis yms väli jota taasen ei saa tai ei kannata peittää ?

!!Tiedoksi Kaikille SEA konsernin uusikoppaisten omistajille!!!

Puskurinpäiden lennokkaat "siivet" on vetästy ilman massaa suoraan ruuveilla perälasikuiduista läpi ja ne ruuvinreijät suotaa kosteutta takanurkkiin !

Prkl pässit kun pilaavat muuten tiiviin auton noin älyttömällä virheellä ! Kannattaa heti ottaa ne lisäpalat irti ja massata kunnolla ruuvien ympäriltä. Takaroiskeläpätkään ei varmasti ole huono idea.

JANHONEN MATTI 17.08.2009 16:51

Lienee parempi juuri tuuletuksen kannalta, että päällisauma on kunnolla auki kun huonosti tiivistetty. Huono tiivistys ei estä veden pääsyä sinne, mutta estä kyllä veden pääsyn pois. Lisäksi saumassa kohtaa kaksi eri materiaalia, joista toinen ainakin kondesoi.

Nuo lasikuidun läpi poratut ruuvit on väärällä momentilla kiristettynä paska juttu. Väärä ruuvityyppi lasikuidulle, yksi ylikiristys ruuvarilla, ruuvi korkkaa ja ruuvin juuri alkaa vuotamaan.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.