Mitä eroa on kuulua joko Karavaanarin tiepalveluun tai Autoliittoon ?

LINNAMÄKI LEA 30.07.2009 13:14

Hinta molemmissa näkyy olevan sama, onko palvelut samat?

Jos liittyy karavaanarin tiepalveluun, onko se samalla myös Autoliiton jäsenyys? Ei kait nyt rinnakkasi organisaatioita kannat ylläpitää vai?

Onko siis loppujen lopuksi kyse saman organisaation palvelusta, vaikka eri nimillä?

PALIN MATTI 30.07.2009 16:24

Jos luet Lea tuon ketjun viestit, niin huomaat itsekin osallistuneesi tällaiseen keskusteluun jo aieminkin: http://www.karavaanarit.fi/ajankohtaista/etuteltan_puheet/matkailuautot/?x26555=12610849

LINNAMÄKI LEA 30.07.2009 17:19

Mulla se on kuule Palliini tuo "kiintolevy" tuolla yläpiässä formatoitu viime kesänä, ja sieltä lähti siinä rytäkässä (verenmyrkytyksen kooma) kaekki vanaha tieto käpälämäkkeen, ihan niinko olisi formatoitu, ja nyt ajetaan uusiksi tietoja sisälle.

Ei mulla ollu minkään valtakunnan muistikuvia, että oon osallistunnu ko. keskustelluun aijemmin. Suatan varin kysellä asijoita, joita oon ennenkin kyselly, kun kaikki on pyyhkiytynny muistirekisteristä pois, ja jos ei haulla hae, ja kahloo kaikkee kirjotuksiaan läpi, mittään en tiijä, mitä oon aiemmin kirjotellu.

HALTTUNEN TEUVO 30.07.2009 19:07

Tuolla linkissä kerrotaan vakuutuksen koskevan ajoneuvoa, jonka kok.massa on alle 3500 kg. Autoliiton sivulla selviää ettei kok. massa saa ylittää 3500 kg. Onkohan karavaanareille tarjottavassa vakuutuksessa jokin ero?

Palvelutilanteessa ilmoittavat punnituksen mahdollisesti tapahtuvan.

Vakuutus on henkilökohtainen eikä ajoneuvokohtainen, voi siis välillä vaihtaa ajokkia menettämättä vakuutusturvaa. Turva on voimassa myös, kun olet matkustajana, eikä ole väliä kenen omistuksessa kulkuneuvo on. Kulkuneuvolle on asetettu kuitenkin rajaukset.

Ainakin aikaisemmin vakuutus oli ulkomailla voimassa vain 3 kk, mikä ei aina karavaanarille riitä. Entäpä, jos käy välillä Suomessa lentokoneella?

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.